Γνωστός ηθοποιός βοήθησε στον τοκετό της γυναίκας του στο σπίτι

Με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε ότι όχι μόνο ήταν παρόν στον τοκετό της γυναίκας του αλλά ότι βοήθησε κιόλας!

Γνωστός ηθοποιός βοήθησε στον τοκετό της γυναίκας του στο σπίτι

Στη φωτογραφία ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά του, το νεογέννητο αγγελούδι του αμέσως μετά τη γέννησή του μαζί με τον πλακούντα.

«Τα πράγματα έχουν ως εξής: Η πραγματικότητα του τοκετού στο σπίτι (αν δεν σας αρέσει το ποστ μου, απλά προχωρήστε). Ακατάστατο κρεβάτι. Πλαστικά σεντόνια κάτω από παλιά σεντόνια. Παλιές πετσέτες τοποθετημένες στο πάτωμα. Σακούλες για τον εμετό (αχρησιμοποίητες). Πισίνα για τον τοκετό (επίσης αχρησιμοποίητη). Μπαμπάς χωρίς μπλούζα. Ένα αγόρι που φορά πυτζάμες Spider-Man. Ένα χαρούμενο υγιές μωρό. Χαρούμενη και υγιής μαμά που κάνει το μπάνιο της μετά τον τοκετό. Ένα μπουκάλι με νερό. Και... ο πλακούντας σε ένα μπολ. (Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα για το ποστ μου!)», ήταν το σχόλιο του James Van Der Beek, που συνόδευε τη φωτογραφία του, περιγράφοντας με ακρίβεια τα όλα όσα έδειχνε η φωτογραφία του.

Ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Dawson's Creek, έγινε για πέμπτη φορά μπαμπάς και για τέταρτη φορά βρισκόταν στο πλάι της συζύγου του για να τη βοηθήσει κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Βέβαια δεν ήταν μόνος. Όπως απάντησε και σε σχόλιο θαυμάστριάς του, κοντά του είχε δύο μαίες που βοήθησαν τη γυναίκα του να φέρει στο κόσμο με ασφάλεια το μωρό τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved