Γέννησε τρίδυμα και δημοσίευσε φωτογραφίες της μετά την εγκυμοσύνη (pics)

Μαμά blogger δημοσίευσε φωτογραφίες από τα σημάδια που της άφησε η εγκυμοσύνη της, μετά τη γέννηση των τρίδυμων παιδιών της.

Γέννησε τρίδυμα και δημοσίευσε φωτογραφίες της μετά την εγκυμοσύνη (pics)

Οι περισσότερες από εμάς μπορούν να συμφωνήσουν ότι η εγκυμοσύνη μεταβάλλει το σώμα μας, αφήνοντας συχνά επίμονα σημάδια και δέρμα που φαίνεται να περισσεύει. Αντί να αισθάνονται οι γυναίκες υπερηφάνεια για τη δημιουργία ενός μικρού ανθρώπου (ή τριών), κάποιες κρύβονται πίσω από μεγαλύτερο μέγεθος μπλούζες και φαρδιά παντελόνια.

Το Blogger Desiree Fortin όμως, δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία μαμάδων.

Μετά τη γέννηση των τρίδυμων παιδιών της, δημοσίευσε όμορφες φωτογραφίες στο blog της, μαζί με ένα συγκινητικό κείμενο προς τις άλλες μαμάδες. Αναφερόμενη στις ραγάδες της ως «πληγές ελπίδας», έγραψε:

«Κάθε μικρή ρυτίδα, κάθε ουλή, κάθε σημάδι και το χαλαρό δέρμα μου, μου δείχνουν πόσο σπουδαίος είναι ο Θεός σε αδύνατες καταστάσεις. Ο πρώτος γυναικολόγος που είδα, μου είπε ότι δεν θα είχα ποτέ μια επιτυχημένη τριπλή εγκυμοσύνη. Ήμουν πολύ λεπτή, πολύ μικρή - και ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Εντούτοις, οι πληγές της ελπίδας μου απέδειξαν ότι έκανε λάθος. Όχι μόνο γέννησα τα μωρά μου 1 ημέρα μετά την ημερομηνία τοκετού, αλλά ήταν περίπου 2.300 κιλά το καθένα. Το σώμα μου έκανε αυτό!!!».

Το ποστ της Fortin έγινε viral και μάλιστα το Fox News την έκανε θέμα!!!

Δείτε τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery, έτσι όπως τις δημοσίευσε η ίδια στο προσωπικό της blog.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved