Ώρα για διακοπές μαζί με τον Ντρακ και τη Μέιβις

Τα σχολεία έκλεισαν (yes!!!) και τα παιδιά πλέον χαίρονται και διασκεδάζουν που θα αφήσουν για μερικούς μήνες πίσω τα θρανία, τα βιβλία και τις εργασίες. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και με εμάς. Τι περιμένατε; Να κλείσουν τα σχολεία και η Νικόλ να μην είναι ενθουσιασμένη; Κάθε άλλο!

Ώρα για διακοπές μαζί με τον Ντρακ και τη Μέιβις

Το Σάββατο 16 του μήνα (ναι, ναι μόλις έκλεισαν τα σχολεία) ήθελε βόλτα στο Kidom του Allou Fun Park. «Μαμά, πάρε την κυρία Αλεξία και ρώτησέ τη αν θέλουν με τη Μαριτένια να πάμε μαζί στο Kidom!», μου είπε η Νικόλ, θέλοντας να τηλεφωνήσω στη φίλη της για να έχει παρέα.

Δεν άργησα να πιάσω το κινητό μου και να στείλω μήνυμα στη φίλη μου Αλεξία. «Τι θα κάνετε αύριο; Πάμε βόλτα τα κορίτσια;», αφού η απάντηση της Αλεξίας ήταν θετική, το ραντεβού κανονίστηκε.

Το Σάββατο όμως, ο καιρός δεν ήταν με το μέρος μας. Όσοι έχετε παιδιά, μπορείτε να φανταστείτε το άγχος για το αν θα βρέχει ή όχι την ώρα που κανονίσαμε τη βόλτα μας. Τι και αν ψιχάλιζε όμως... Επιβιβαστήκαμε στο αυτοκίνητο και κατευθυνθήκαμε στο Kidom του Allou Fun Park. Δεν θα αφήναμε μερικές ψιχάλες να σταθούν εμπόδιο στη μέρα που είχαμε οργανώσει για τις κόρες μας εγώ και η Αλεξία.

kidom allou fun park 5

Φτάσαμε, πήγαμε στο ταμείο, αγοράσαμε τα ειδικά βραχιολάκια που μας επέτρεπαν την είσοδο στα παιχνίδια και η διασκέδαση άρχισε, όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για εμάς.

kidom allou fun park 7

Τα κορίτσια ανέβηκαν στο μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, μπήκαν στα βαρκάκια Bloom-Bloom, έφαγαν ζαχαρωτά, φαγητό, ήπιαν χυμό, μπήκαν στα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, ανέβηκαν στα ελεφαντάκια και διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσεως.

Το καλύτερο όλων όμως, ήταν όταν εμφανίστηκαν μπροστά τους ο Ντρακ και η Μέιβις. Ξαφνιάστηκαν, τους κοιτούσαν καλά-καλά και τέλος έτρεξαν να τους αγκαλιάσουν.

kidom allou fun park 1
kidom allou fun park 13

«Μαμά, περάσαμε υπέροχα με τη Μαριτένια», μου είπε η Νικόλ, τη στιγμή που πήγαμε να τις πάρουμε από τα βαρκάκια Bloom-Bloom. Βλέπετε όσο εκείνες απολάμβαναν τη «βαρκάδα» τους, εμείς απολαμβάναμε τον καφέ μας στην καφετέρια δίπλα, κοιτάζοντάς τες και απαθανατίζοντας με το κινητό μας το πόσο ωραία περνούσαν.

kidom allou fun park 6

Πραγματικά περάσαμε υπέροχα! Και σίγουρα θα επισκεφθούμε ξανά το Kidom τις επόμενες μέρες για ακόμη περισσότερο παιχνίδι.

kidom allou fun park 17

Αν θέλετε και εσείς να χαρίσετε μια ξεχωριστή μέρα στα παιδιά σας, γεμάτη παιχνίδια, διασκέδαση δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Kidom του Allou Fun Park μέχρι την 1 Ιουλίου και τα παιδιά σας θα έχουν τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να φωτογραφηθούν, να χορέψουν και να τραγουδήσουν με τον Ντρακ και τη Μέιβις!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες μας στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved