Διαγωνισμός δωδώνη 2018: «Σαν το παρφέ δεν έχει…ή έχει;»

Η δωδώνη λανσάρει τον πιο ταξιδιάρικο διαγωνισμό και σε ταξιδεύει σε αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς!

Διαγωνισμός δωδώνη 2018: «Σαν το παρφέ δεν έχει…ή έχει;»

Είσαι λάτρης του κλασσικού, ή αγαπάς να δοκιμάζεις νέες γεύσεις; Αυτό το καλοκαίρι, το πολυαγαπημένο παγωτό δωδώνη σου δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσεις κι εσύ τις νέες απολαυστικές γεύσεις μαύρη σοκολάτα, φουντούκι με gianduja, λευκή σοκολάτα και caribbean (ανανάς με καρύδα) και παράλληλα να συμμετάσχεις σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με δώρο ταξίδια σε αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς, σε συνεργασία με τη Manessis Travel.

Είτε προτιμάτε ένα από τα κλασικά παρφέ, είτε επιλέξετε να δοκιμάσετε μία από τις 4 νέες γεύσεις, όλα τα παγωτά δωδώνη είναι φτιαγμένα με 100% αγνά υλικά!

Επιπλέον φέτος, όσοι επισκεφθούν τα καταστήματα του δικτύου δωδώνη θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό που ισχύει για το διάστημα 15/6 – 31/7 και να κερδίσουν συνολικά 4 ταξίδια, για 6 ημέρες το καθένα, για 4 άτομα (2 ενήλικες & 2 παιδιά) στους εξής αγαπημένους προορισμούς: Ερέτρια, Κρήτη, Πάρο και Ζάκυνθο.

Αναλυτικά, με κάθε επίσκεψη σε ένα κατάστημα δωδώνη, ζητήστε το ειδικό κουπόνι με τον μοναδικό 6-ψήφιο αριθμό, μπείτε και καταχωρήστε τον στην ιστοσελίδα dodoniparfe.gr.

Αμέσως θα δείτε αν είστε ένας από τους μεγάλους τυχερούς!

Hashtags: #dodoniicecream #santoparfedenexei #divineicecream

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved