Φωτογραφίες που δείχνουν ότι οι θηλάζουσες μαμάδες δεν λογαριάζουν την αρνητική κριτική

Οι μαμάδες χωρίζονται σε κατηγορίες!

Φωτογραφίες που δείχνουν ότι οι θηλάζουσες μαμάδες δεν λογαριάζουν την αρνητική κριτική

Υπάρχουν μαμάδες υπέρμαχοι του θηλασμού, υπάρχουν μαμάδες που υποστηρίζουν εξίσου τόσο το θηλασμό όσο και το μπιμπερό, υπάρχουν μαμάδες που θηλάζουν δημόσια χωρίς ταμπού, υπάρχουν μαμάδες που κρύβονται όταν πρόκειται να θηλάσουν δημόσια και υπάρχουν μαμάδες που όχι μόνο είναι υπέρμαχοι του θηλασμού, αλλά θηλάζουν δημόσια και μάλιστα δύο και τρία παιδιά χωρίς να τους απασχολεί η αρνητική κριτική.

Πρόκειται για όλες εκείνες τις μαμάδες που έχουν αποδεχτεί ότι ο κόσμος εκεί έξω θα είναι σκληρός όταν θα έχει να κάνει με μια γυναίκα που θηλάζει.

Λατρεύουν το γυναικείο τους σώμα. Αυτό το σώμα που κάνει τόσα πολλά. Από το να φέρει στον κόσμο ένα ανθρώπινο ον μέχρι να το θρέψει και να το μεγαλώσει. Όλες αυτές οι μαμάδες βάζουν τα παιδιά τους πάνω από όλα και δεν τους νοιάζει απολύτως τίποτα.

Στην παρακάτω gallery θα δείτε μαμάδες που θηλάζουν όχι μόνο το ένα τους παιδί αλλά και τα δύο, κάνοντας παράλληλα και άλλα πράγματα. Εξάλλου είπαμε. Μια γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα... ειδικά αν είναι μαμά!

πηγή φωτογραφιών: Instagram

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved