Γιορτή του Πατέρα: Δέκα υπέροχες φωτογραφίες αναδεικνύουν την ομορφιά της πατρότητας

Μία σειρά φωτογραφιών – ωδή στην πατρότητα!

Γιορτή του Πατέρα: Δέκα υπέροχες φωτογραφίες αναδεικνύουν την ομορφιά της πατρότητας

Η φωτογράφος Giedre Gomes με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, θέλησε με μία σειρά φωτογραφιών να αποδώσει έναν φόρο τιμής, σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου. Στους μπαμπάδες εκείνους, που παίζουν με τα παιδιά τους επιτραπέζια παιγνίδια, πόλεμο, με τις κούκλες, ποδόσφαιρο. Στους μπαμπάδες εκείνους, που είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών τους, για να τα στηρίξουν, να τα ενθαρρύνουν, να τα σηκώσουν όταν πέσουν, να τα διδάξουν, να τους δώσουν χρήσιμες συμβουλές, που θα τις κουβαλάνε μαζί του για μια ζωή.

Μάλιστα, για το πρότζεκτ της, ως πηγή έμπνευσης είχε τον ίδιο το σύζυγό της και την υπέροχη σχέση του με τους δύο γιους τους. Η φωτογράφος, που γεννήθηκε στη Λιθουανία, αλλά ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, είχε φτιάξει προηγουμένως, ανάλογο πρότζεκτ με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, εμπνεόμενη από τη δική της καθημερινότητα με τα παιδιά.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, ένα μέρος από την υπέροχη δουλειά της. Για περισσότερο υλικό, αλλά και για να δείτε τη δουλειά της, μπορείτε να επισκεφτείτε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved