Δημοσίευσε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα - «Και επίσημα δεν πρόκειται να κάνω άλλο παιδί»

Πήρε απόφαση να μην κάνει άλλο παιδί όμως...

Δημοσίευσε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα - «Και επίσημα δεν πρόκειται να κάνω άλλο παιδί»

Πριν ένα χρόνο ήταν έγκυος και στη φωτογραφία που δημοσίευσε ποζάρει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Με αφορμή το hastag #tbt που κάποιος μπορεί κάθε Πέμπτη να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από τα παλιά η διάσημη μανούλα θέλησε να δημοσιεύσει φωτογραφία της από όταν ήταν έγκυος.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πώς αυτή η φωτογραφία είναι ακριβώς πριν ένα χρόνο. Είμαι περίπου 6 μηνών έγκυος στη μικρή μου Rosie. Ο Shaun και εγώ και επίσημα είπαμε ότι το κεφάλαιο «μωρό» έκλεισε για εμάς... (Εννοώ πως είναι ευτυχισμένος και ολοκληρωμένος), πιστεύω και πως για εμένα το ίδιο ισχύει... αλλά σαν γυναίκα Θεέ μου πιστεύω ότι το να μένεις έγκυος και να γεννάς είναι μια απίστευτη εμπειρία και το ωραιότερο δώρο... το παραδέχομαι. Το βρίσκω λίγο δελεαστικό όλο αυτό (να το βγάλω από το μυαλό μου και την καρδιά μου) και προσπαθώ να συμβιβαστώ με το γεγονός ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Για να μην αναφέρω ότι το να βλέπω τη μικρή μου Rosie να περνάει όλες εκείνες τις μικρές μωρουδίστικες φάσεις καθώς μεγαλώνει, θα πρέπει να σκεφτώ ότι αυτές είναι οι τελευταίες μωρουδίστικες φάσεις που βλέπω. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος κάνει και άλλα παιδιά μετά το πρώτο. Τα μωρά είναι εθιστικά!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της και αμέσως τα σχόλια από τις διαδικτυακές της φίλες έπεσαν βροχή με τις περισσότερες να σχολιάζουν ότι πρέπει να κάνει κι άλλο παιδί αν το θέλει.

H Megan Gale είναι αρραβωνιασμένη με τον 29χρονο Shaun Jampson, με τον οποίο έχουν μαζί ακόμη έναν γιο, τον 3 ετών River.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved