«Μια αγκαλιά, πολλά χαμόγελα»: Μία νέα πρωτοβουλία της FREZYDERM για τα παιδιά

Με κοινό παρονομαστή το παιδί, και με το σύνθημα «Μια αγκαλιά, πολλά χαμόγελα» η FREZYDERM στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης, ξεκινάει μία πρωτοβουλία με στόχο να σκορπίσει περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

«Μια αγκαλιά, πολλά χαμόγελα»: Μία νέα πρωτοβουλία της FREZYDERM για τα παιδιά

Η νέα αυτή πρωτοβουλία περιλαμβάνει πολλαπλές συστηματικές δράσεις για την ουσιαστική στήριξη των παιδιών που χρειάζονται έμπρακτα την αγάπη μας και που υποστηρίζονται ενεργά από διάφορους οργανισμούς.

Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο αυτών των οργανισμών, οι εργαζόμενοι της FREZYDERM επισκέπτονται παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωσή τους και χρειάζονται την ανοιχτή αγκαλιά μας. Τα παιδιά περνούν μοναδικές στιγμές έμπνευσης και φαντασίας μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, υπό την εποπτεία και οργάνωση του ηθοποιού, σκηνοθέτη και εξειδικευμένου παιδαγωγού, κυρίου Δημήτρη Μάριζα. Μαζί με μέλη των Οργανισμών η ομάδα της FREZYDERM σκορπίζει τη χαρά στα παιδιά, παίζει και περνά ουσιαστικές στιγμές μαζί τους, μοιράζοντας προϊόντα για τη φροντίδα τους.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της FREZYDERM κος Ιωάννης Αναστασίου: “Στόχος μας, είναι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά που χρειάζονται ακόμα περισσότερες στιγμές ανεμελιάς, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της ζωής τους και χαρίζοντάς τους χαμόγελα!’’

Οι Οργανισμοί με τους οποίους ξεκινά αυτή η ιδιαίτερη και αληθινά ανθρώπινη ενέργεια είναι το «Μαζί για το Παιδί», το «Χαμόγελο του Παιδιού» και η «Κιβωτός του Κόσμου», ενώ περισσότεροι αναμένεται να ακολουθήσουν. Σύντομα, η FREZYDERM θα ανακοινώσει και άλλα προγράμματα που θα προσφέρουν υποστήριξη στα παιδιά σε πολλαπλά στάδια, όπως εκπαίδευση και ενημέρωση γονέων και ειδικά επιμορφωτικά προγράμματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved