Πόπη Τσαπανίδου: Η κόρη της έγινε 30! Η εντυπωσιακή τούρτα & το τρυφερό μήνυμα που δημοσίευσε

Η κόρη της έγινε 30 ετών!

Πόπη Τσαπανίδου: Η κόρη της έγινε 30! Η εντυπωσιακή τούρτα & το τρυφερό μήνυμα που δημοσίευσε

«Πότε ήταν ένα σκουρόχρωμο αφυδατωμένο ψηλό και κοκκαλιάρικο νεογέννητο -καμιά σχέση με τα μωρά των διαφημίσεων- που μου το σύστησαν ως "ορίστε η κόρη σου" και εγώ αναρωτιόμουν γιατί δεν το λάτρεψα όπως όλες οι μάνες λένε...», ξεκίνησε το μήνυμά της στο Instagram η Πόπη Τσαπανίδου θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ευχηθεί «Χρόνια πολλά», στην κόρη της Εύα, που είχε γενέθλια.


https://www.instagram.com/p/Bj-anLPh7wp/

«Αφού ήμουν μάνα πια και εγώ, αλλά κατάλαβα τι εννοούν την επόμενη ημέρα και μετά την επόμενη και ξανά μανά την επόμενη και κάθε λεπτό κάθε στιγμή που την έβλεπα και ένοιωθα την αγάπη μου γι αυτήν να πολλαπλασιάζεται πέρα από τους μεγαλύτερους αριθμούς και πέρα από κάθε περιγραφή και μετά περπάτησε και άρχισε να μιλάει σιγά σιγά και ξαφνικά δεν έβαζε γλώσσα μέσα και πήγε σχολείο και την καμάρωσα Παναγιά στη γιορτή τα Χριστούγεννα και μετά γυμνάσιο και τα καρδιοχτύπια της για κείνο το αγοράκι και μετά βαλίτσες πανεπιστήμιο και "οι άλλες μανάδες έρχονται συχνότερα και φέρνουν σπανακόπιτες" και αποφοίτηση και η πρώτη δουλειά και οι διακοπές στην ενήλικη ζωή και έλα να βάλουμε κουρτίνες στο καινούριο μου σπίτι και μετά "καλά ρε μάνα έχουμε και δουλειές να κάνουμε" και ο συνεταιρισμός μας στο ίντερνετ και πότε το μωρό μου έφτασε 30.... χαμπάρι δεν πήρα! Σ αγαπάω ρεεεεεε @eva_manolaraki ΆΠΕΙΡΑ!».

Η Πόπη Τσαπανίδου, όπως και άλλωστε όλες οι μαμάδες που έχουν παιδιά στην ίδια ηλικία με την κόρη της, δεν κατάλαβε πότε πέρασαν 30 χρόνια από τη μέρα που τη γέννησε και την κράτησε στην αγκαλιά της για πρώτη φορά... Δεν κατάλαβε πώς πέρασαν τα χρόνια στο σχολείο και το πανεπιστήμιο... Δεν κατάλαβε για πότε το «μωρό» της έγινε 30 ετών.

Δείτε το βίντεο με το μήνυμά της και την τούρτα στην παρακάτω gallery


https://www.instagram.com/p/Bj-dE_9B5uN/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved