«Αθάνατος»: Το ύστατο χαίρε στον Παύλο Γιαννακόπουλο (pics+vid)

Ήταν όλοι εκεί… 

«Αθάνατος»: Το ύστατο χαίρε στον Παύλο Γιαννακόπουλο (pics+vid)

Συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες και χιλιάδες κόσμου που τον αγάπησαν μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά του στον αθλητισμό και το επιχειρείν απέτισαν φόρο τιμής στον σπουδαίο Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (10/06/2018).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ:

Πλήθος πολιτών συνέρρευσε από τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/06/2018) στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον «πατριάρχη» της οικογένειας Γιαννακόπουλου, στον άνθρωπο που έβαλε τη «σφραγίδα» του στην οικονομική, κοινωνική και αθλητική ζωή της χώρας.

Η ατμόσφαιρα βαριά, με τους περισσότερους να μη μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Άκρως συγκινητικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν όταν μετέβη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών η οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο γιος του, Δημήτρης έφτασε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (13/06/2018).

Μαζί του η μητέρα του, Δέσποινα, η σύζυγός του και τα παιδιά του.

Κατά την άφιξη του γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου, το πλήθος που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης Αθηνών, θέλοντας να του συμπαρασταθεί, ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φώναξε συνθήματα.

Ανάλογες εικόνες και κατά την άφιξη στο Ναό του αδερφού του Παύλου Γιαννακόπουλου, Θανάση.

Από τον πολιτικό κόσμο της χώρας, το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και η σύμβουλος του πρωθυπουργού, Κατερίνα Παναγοπούλου.



Από το τελευταίο «αντίο» του μεγαλύτερου παράγοντα στην ιστορία του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να λείπει και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας. Ο Τάκης Οικονομόπουλος, ο «Ντόκεν», ιστορικός οργανωτής της Θύρας 13, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, Απόστολος Κόντος, ο Μίμης Δομάζος, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Δημήτρης Παπανικολάου και όλη η ομάδα του Παναθηναϊκού Superfoods βρέθηκαν στην Μητρόπολη ως ένα ελάχιστο, τελευταίο, «ευχαριστώ» στον Παύλο Γιαννακόπουλο για την πολύχρονη προσφορά του στους «πράσινους».

Παρόντες και δεκάδες άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου. Ανάμεσά τους οι κ.κ. Γιώργος Βαρδινογιάννης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο «ύστατο χαίρε» για τον Παύλο Γιαννακόπουλο παρευρέθησαν επαγγελματίες και παράγοντες του αθλητισμού. Μεταξύ αυτών, οι Γιώργος Βασιλακόπουλος, Χρήστος Μπαφές, Χρήστος Σταυρόπουλος, Τζόρντι Μπερτομέου και ο πρόεδρος του μπασκετικού ΠΑΟΚ και παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής, Μπάνε Πρέλεβιτς.

Παρόντες κι οι πρόεδροι του ΣΦΕΕ, Ολύμπιος Παπαδημητρίου και της ΠΕΦ, Θεόδωρος Τρύφων.

Στο χώρο της Μητρόπολης εστάλησαν περισσότερα από 3.500 στεφάνια στη μνήμη του οραματιστή ηγέτη του Παναθηναϊκού και «πατριάρχη» της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας.

Το πλήθος, εμφανώς συγκινημένο, ξεσπούσε αυθόρμητα σε χειροκροτήματα και φώναζε συνθήματα.

Άκρως συγκινητικές ήταν οι στιγμές μετά την ολοκλήρωση της εξόδιου ακολουθίας και πριν η πομπή ξεκινήσει για το νεκροταφείο. Υπό την ιαχή «Αθάνατος» και το σύνθημα «Παύλο ζεις εσύ μας οδηγείς» χιλιάδες άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ανάλογες εικόνες και έξω από το νεκροταφείο, με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού - οι οποίοι πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία - να φωνάζουν συνθήματα και ανάβουν καπνογόνα για να τιμήσουν τη μνήμη του σπουδαίου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Η ταφή πραγματοποιήθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών σε στενό οικογενειακό κύκλο.

πηγή: Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved