Η πριγκίπισσα Andrienne βαφτίστηκε και το παλάτι έδωσε φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Υπέροχες φωτογραφίες από τη βασιλική οικογένεια!

Η πριγκίπισσα Andrienne βαφτίστηκε και το παλάτι έδωσε φωτογραφίες στη δημοσιότητα

Η πριγκίπισσα Madeleine και ο Chris O' Neil της Σουηδίας, γιόρτασαν τη βασιλική βάπτιση της πριγκίπισσας Andrienne στη Στοκχόλμη την περασμένη εβδομάδα και τώρα μερικές ημέρες μετά ήρθαν στη δημοσιότητα οι επίσημες φωτογραφίες.

Την Τρίτη, οι φωτογραφίες που απαθανάτισε με τον φακό της η φωτογράφος Erika Gerdemark στο παλάτι Drottningholm Slott, δείχνουν τους περήφανους γονείς της μικρούλας, τους γονείς της πριγκίπισσας Madeleine, το βασιλιά Carl XIV και τη βασίλισσα Silvia και τη μητέρα του Chris, Eva Maria Walter.

Επίσης στις φωτογραφίες απαθανατίζονται οι 6 νονοί της μικρής Adrienne, Coralie Charriol Paul, Nader Panahpour, Natalie Werner, Anouska d'Abo, Gustav Thott και Carlotte Kreuger Cederlund.

Εκτός από αυτές τις τρεις φωτογραφίες όμως, υπάρχει ακόμη μία που δείχνει την πριγκίπισσα Madeleine μόνη, με αφορμή τα 36 γενέθλιά της που ήταν στις 10 Ιουνίου.

Η Madeleine και ο Chris υποδέχτηκαν την Adrienne στον κόσμο τον Μάρτιο του 2018. Η μικρούλα είναι το τρίτο παιδί του ζευγαριού. Επίσης έχουν την πριγκίπισσα Leonore, 4 ετών και τον πρίγκιπα Nicolas, 2 ετών, που όπως θα προσέξετε και εσείς δεν φαίνονται στα πορτραίτα.

Μέχρι να έρθουν στη δημοσιότητα περισσότερες φωτογραφίες της οικογένειας, δείτε αυτές που δημοσίευσε το παλάτι της Σουηδίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved