Η Δέσποινα Βανδή δημιούργησε πάλι! Δείτε τι έφτιαξε για να ευχαριστήσει τους φίλους των παιδιών της

Η Δέσποινα Βανδή, είναι η γειτόνισσα που όλες οι μαμάδες θα θέλαμε να έχουμε δίπλα στο σπίτι μας!

Η Δέσποινα Βανδή δημιούργησε πάλι! Δείτε τι έφτιαξε για να ευχαριστήσει τους φίλους των παιδιών της

Δείχνει να είναι η γυναίκα και μαμά της διπλανής πόρτας. Πάντα πρόθυμη να μοιραστεί μαζί σου όχι μόνο τις συνταγές της αλλά και τα υλικά που έχει στο σπίτι της αν σου λείπει ένα κρεμμύδι, λίγο αλάτι, μια βανίλια βρε αδερφέ για το κέικ.

Εκτός από τραγουδίστρια, η Δέσποινα Βανδή είναι μαμά πάνω από όλα και κάνει τα πάντα για να μην λείπει τίποτε από τα παιδιά της ενώ αφιερώνει αρκετό από το χρόνο της σε εκείνα. Όπως έκανε και χθες το βράδυ.

Όπως η ίδια σχολίασε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φίλοι των παιδιών της ήρθαν στο σπίτι και για να τους ευχαριστήσει και να τους ταΐσει αντί να παραγγείλει πίτσα, την έφτιαξε με τα χεράκια της.

«Με έξι παιδιά στο σπίτι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να φτιάξω πίτσες! Το ζυμάρι γίνεται πολύ εύκολα και κάνει πάντα τη διαφορά, το σπιτικό, στη γεύση!Και δε φαντάζεστε τι ωραία που μυρίζει όλο το σπίτι!!! #pizza #family #friends #loveit», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία με τη σπιτική πίτσα που έφτιαξε και δεν σας κρύβουμε ότι τη λιγουρευτήκαμε.

Η Δέσποινα δεν κρύβει την αγάπη που έχει για την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική. Άλλωστε δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με τις δημιουργίες της. Κάποιες φορές μάλιστα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους και τις συνταγές της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία με την πίτσα που έφτιαξε και μερικές ακόμη λαχταριστές δημιουργίες της που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved