Μπαμπάς και κόρη «ξαναχτυπούν» τρελαίνοντας το διαδίκτυο με τα υπέροχα μαλλιά τους

Πριν δύο χρόνια περίπου, σας είχαμε γράψει ξανά για αυτό το ντουέτο μπαμπάς και κόρης. 

Μπαμπάς και κόρη «ξαναχτυπούν» τρελαίνοντας το διαδίκτυο με τα υπέροχα μαλλιά τους

Τότε είχαν στην κυριολεξία, τρελάνει το διαδίκτυο με την άγρια κόμη τους.

Τώρα, μερικά χρόνια μετά, οι followers στον προσωπικό λογαριασμό του Benny Harlem στο Instagram έχουν ανέβει και οι δυο τους (μπαμπάς και κόρη) συνεχίζουν να προκαλούν «χαμούλη» με τα πλούσια μαλλιά τους. Μάλιστα τώρα κατέχουν και ρεκόρ Guinness.

Ο Benny, τραγουδιστής, συνθέτης και μοντέλο στο επάγγελμα, κατέκτησε το ρεκόρ για τα πλούσια μαλλιά του που έχουν μήκος 52,07 εκατοστά. Τα μαλλιά του όμως, δεν είναι ο μοναδικός του θησαυρός. Η καρδιά του ανήκει στη γυναίκα της ζωής του που δεν είναι άλλη από την κόρη του Jaxyn.

Είναι ένας εκπληκτικός μπαμπάς που μαθαίνει στην κόρη του πώς να έχει αυτοπεποίθηση και πώς να αναδεικνύει τη μοναδικότητά της, δείχνοντας κι εκείνη με τη σειρά της, την πλούσια κόμη που κληρονόμησε -όπως φαίνεται- από τον μπαμπά της.

«Είναι πραγματικά ο πιο υπέροχος άνδρας στον κόσμο. Η ψυχή του με εμπνέει να γίνομαι καλύτερη. Ο μπαμπάς μου είναι ο υποστηρικτής μου. Όχι μόνο στο σχολείο αλλά και στη ζωή!», είπε η κόρη του στην εκπομπή VICE.

Δείτε πρόσφατες φωτογραφίες τους παρακάτω, έτσι όπως τις δημοσιεύει ο ίδιος ο Benny στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved