Διάσημοι μπαμπάδες που κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους (pics)

Διάσημοι μπαμπάδες εν δράσει!

Διάσημοι μπαμπάδες που κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους (pics)

Αν πιστεύετε ότι οι διάσημοι μπαμπάδες αφήνουν τη διασκέδαση στις μαμάδες και τις νταντάδες, πλανάστε πλάνην οικτρά. Οι διάσημοι μπαμπάδες όχι μόνο παίζουν με τα παιδιά τους, αλλά τα αφήνουν να τους κάνουν και πράγματα που κανέναν άλλο δεν θα άφηναν.

Όπως για παράδειγμα ο Bruce Willis! Φανταζόσασταν ποτέ τον «Πολύ σκληρό για να πεθάνει», να δίνει το χέρι του ώστε να του βάψουν με πολύχρωμα μανό τα νύχια; Κι όμως, μια γυναίκα, η κόρη του Mabel Ray, προσφέρει ένα υπέροχο μανικιούρ στον μπαμπά της και εκείνος φαίνεται να το απολαμβάνει αντί να ενοχλείται!

diasimoi mpampades 3

Ακόμη ένας ηθοποιός που γίνεται «χαλί να τον πατήσουν» τα παιδιά του είναι ο Alec Baldwin. Ο πολύτεκνος μπαμπάς που ντύνεται με αστεία κοστούμια και κάνει ο,τιδήποτε περνάει από το χέρι του για να ξεκαρδίζονται στα γέλια τα παιδιά του, Carmen, Rafael και Leonardo.

diasimoi mpampades 1

O David Beckham είναι ακόμη ένας διάσημος μπαμπάς που κάνει τα πάντα για να βλέπει τη Harper ευτυχισμένη. Μπορεί να έχει και γιους, αλλά βλέπετε η κόρη είναι εκείνη που του έχει βάλει τα «δύο πόδια σε ένα παπούτσι»!

diasimoi mpampades 2



Εκτός από αυτούς τους μπαμπάδες όμως, υπάρχουν κι άλλοι που δεν διστάζουν να γελοιοποιηθούν για χάρη των παιδιών τους. Ποιοι είναι αυτοί;

Δείτε τους στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved