Shakira: Δείτε την έπαυλη στο Μαϊάμι, που πασχίζει να πουλήσει

Να διαθέτεις τέτοιο σπίτι και να πασχίζεις να το πουλήσεις, γίνεται;

Shakira: Δείτε την έπαυλη στο Μαϊάμι, που πασχίζει να πουλήσει

Αν είσαι η Shakira, γίνεται. Αλλά αυτό, που δεν γίνεται, είναι να το πουλήσεις στην τιμή που θέλεις. Η Κολομβιανή σταρ, το 2001, τότε δηλαδή που άνοιγε επαγγελματικά τα φτερά της και στην τεράστια δισκογραφική αγορά των ΗΠΑ, αγόρασε στο Μαϊάμι μία πολυτελή έπαυλη του 1950, αξίας 3,3 εκατομμύρια δολάρια.

Μία έπαυλη, που την βλέπεις και τρίβεις τα μάτια σου από την πολυτέλειά της. Άλλωστε, η Shakira ξόδεψε πολλά εκατομμύρια δολάρια για την ανακαίνισή της και χωρίς υπερβολή, η λευκή έπαυλή της, που απέχει μία ανάσα από τον ωκεανό, είναι από τις ωραιότερες, που έχουμε δει.

Το λευκό δεσπόζει, εντός κι εκτός σπιτιού, ενώ η διακόσμησή της είναι μίνιμαλ. Διαθέτει σαλόνι με μοντέρνο τζάκι, κουζίνα, δωμάτιο ψυχαγωγίας, γυμναστήριο, γραφείο κι έξι υπνοδωμάτια, ενώ βρίσκεται σε έκταση 2.023 τμ, διαθέτοντας και ιδιωτική αποβάθρα.

Ωστόσο, το 2013 η τραγουδίστρια αποφάσισε να πουλήσει το ακίνητο, ζητώντας τότε περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια. Και μπορεί να είναι ένα όνειρο η έπαυλη, όμως, αγοραστής δε βρέθηκε. Έτσι, το 2015 επανήλθε ρίχνοντας την τιμή κατά 2 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά και πάλι, τζίφος. Και τώρα, τρία χρόνια μετά η Shakira ρίχνει κι άλλο την τιμή και συγκεκριμένα στα 11.6 εκ. ευελπιστώντας αυτή τη φορά και με τη βοήθεια του μεσίτη αδελφού της να βρει αγοραστή. Θα τα καταφέρει; Ίδωμεν.

Προς το παρόν, δείτε στην παρακάτω photo gallery φωτογραφίες από την έπαυλη, που μας έκαναν να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved