Ποιες κλασικές μαμαδίστικες τεχνικές χρησιμοποίησε η Kate για να ηρεμήσει την μικρή Charlotte;

Τελικά η Kate είναι μια μαμά σαν όλες τις άλλες

Ποιες κλασικές μαμαδίστικες τεχνικές χρησιμοποίησε η Kate για να ηρεμήσει την μικρή Charlotte;

Τα 92α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ γιόρτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και σύσσωμη η οικογένεια έδωσε το «παρών» της στο μπαλκόνι του Μπάκινγχαμ, για τους φαντασμαγορικούς εορτασμούς. Φυσικά, από την χαρμόσυνη τελετή δεν έλειψαν και τα ευτράπελα αφού τα δισέγγονα της Βασίλισσας δε θα μπορούσαν να συμμορφωθούν με τους άγραφους νόμους του Παλατιού.

Έτσι κι έγινε. Λίγο το επίσημο φορεματάκι της και λίγο η φασαρία που επικρατούσε ήταν αρκετά για να οδηγήσουν την μικρή Charlotte σε ένα ξέσπασμα εκνευρισμού και κατ’ επέκταση την Kate Middleton σε μια προσπάθεια να την καθησυχάσει. Μπορεί η Kate να ανήκει στην βασιλική οικογένεια, αλλά δεν παύει να αποτελεί μια μαμά σαν όλες τις άλλες κάτι που αποδείχτηκε και από την αντίδρασή της.

Στην αρχή, η Πριγκίπισσα Charlotte θέλοντας να αποφύγει την ακινησία που επέβαλε η περίσταση, άρχισε να γέρνει άλλοτε μπροστά κι άλλοτε να ακουμπάει με την πλάτη της στη μητέρα της που στεκόταν ακριβώς από πίσω της. Η Kate είτε στηρίζοντάς την είτε κρατώντας την για να μην πέσει δεν άφησε να φανεί η παρέμβασή της στην υπερκινητικότητα της μικρής.

Στη συνέχεια, αφού η Charlotte ξέσπασε εν τέλει σε κλάματα, φρόντισε να την πάρει αγκαλιά και να την φέρει στο ίδιο ύψος με τα δικά της μάτια, μια τεχνική που ανέκαθεν καθησύχαζε τα παιδιά. Τέλος, αφού η μικρή κόρη του Πρίγκιπα William και της Kate δεν ηρεμούσε, η μητέρα της αποφάσισε να «παίξει» το τελευταίο της χαρτί και να της αποσπάσει την προσοχή, δείχνοντάς της μακρινά σημεία του οπτικού της πεδίου μέχρι η μικρή να ηρεμήσει.

Δείτε τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν στην gallery που ακολουθεί..

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved