Διάσημος ηθοποιός ταΐζει τη γυναίκα του στο στόμα ενώ εκείνη θηλάζει

Φροντίζει τις γυναίκες της ζωής του!

Διάσημος ηθοποιός ταΐζει τη γυναίκα του στο στόμα ενώ εκείνη θηλάζει

Ο γνωστός ηθοποιός έγινε μπαμπάς πριν ένα μήνα και όπως ο ίδιος είπε, ολοκληρώθηκε η οικογενειακή του ευτυχία.

«Μεγάλωσα τριγυρισμένος από δυνατές, γεμάτες αγάπη γυναίκες σε όλη μου τη ζωή, αλλά έχοντας συμμετάσχει στην γέννηση της Tia, είναι δύσκολο να εκφράσω τον βαθμό της αγάπης, του σεβασμού και του θαυμασμού που τρέφω για όλες τις μαμάδες και γυναίκες εκεί έξω. Και κάτι για τους κυρίους, είναι σημαντικό να είστε στο προσκεφάλι της γυναίκας σας όταν γεννάει, όντας όσο πιο υποστηρικτικοί μπορείτε… Να τις κρατάτε τα χέρια, τα πόδια, κάνετε ό,τι μπορείτε. Αλλά αν πραγματικά θέλετε να καταλάβετε την μοναδική πιο δυνατή στιγμή που θα σας προσφέρει ποτέ η ζωή, δείτε το παιδί σας να γεννιέται. Είναι κάτι που σου αλλάζει τη ζωή και τον σεβασμό και τον θαυμασμό που έχετε για μια γυναίκα», είχε γράψει κάτω από τη φωτογραφία που τον έδειχνε να κρατά στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του.

Τώρα, ένα μήνα μετά δημοσίευσε φωτογραφία που τον δείχνει να ταΐζει στο στόμα τη σύζυγό του, ενώ εκείνη θηλάζει την ενός μηνός κόρη του. «Εγώ ελέγχω αυτή την "επιχείρηση"... Η μαμά έχει γεμάτα τα χέρια της, κρατώντας και θηλάζοντας τη μικρή Tia, έτσι εγώ ταΐζω τη μαμά το βραδινό της. Χαρά μου! Σέβομαι τόσο πολύ εκείνη και όλες τις μαμάδες που κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα μέσα στο σπίτι. Μόλις προσγειώθηκα και είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι τα κορίτσια μου είναι μια χαρά. Τώρα, πρέπει να ικανοποιήσω τη δική μου όρεξη...», σχολίασε.

Η φωτογραφία του Dwayne Johnson, που είναι γνωστός ως The Rock δημοσίευσε τη φωτογραφία του πριν 6 ώρες και μάζεψε πάνω από 2,975,966 likes.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του μαζί με τις γυναίκες της ζωής του, στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved