Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Valerie» από το Beverly Hills 90210

Θυμάστε την κακιά Valerie Malone, από το Beverly Hills 90210;

Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η «Valerie» από το Beverly Hills 90210

Τη δεκαετία του ’90 υπήρξε το απόλυτο teen είδωλο. Ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στο «Saved by the bell» (Πριν χτυπήσει το κουδούνι) κι αργότερα η είσοδος της στο Beverly Hills 2010, ως η κακιά Valerie Malone, εκτόξευσαν την καριέρα της και την έκαναν την αγαπημένη της νεολαίας.

Για πολλά χρόνια, η Amber Tiffany Thiessen ήταν η σταρ της τηλεόρασης, με πολλούς πρωταγωνιστικούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά και κινηματογραφικές ταινίες. Τα τελευταία χρόνια, έχει κάνει στροφή στην καριέρα της, παρουσιάζοντας μία εκπομπή μαγειρικής, ενώ έχει έντονη δράση σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον.

tifanny thiessen 2

Προσωπική ζωή

Στην προσωπική της ζωή, από το 2005 είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Brady Smith. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 8χρονη Harper και τον 3χρονο Holt. Από το Beverly Hills είχε γίνει κολλητή φίλη με την Jennie Garth (Kelly), την οποία μάλιστα είχε παντρέψει το 2001. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχουν κόψει κάθε επαφή, όπως και με την Tori Spelling (Donna).

tifanny thiessen 1



Σήμερα, η ηθοποιός είναι 44 χρόνων και παραμένει εξίσου όμορφη κι εντυπωσιακή, σαν να μην έχει περάσει μέρα από πάνω της, από τότε που μας είχε συστηθεί ως Kelly Kapowski, στη σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι».

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, πώς είναι σήμερα η Amber Tiffany Thiessen, καθώς και την οικογένειά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved