Η άλλη πλευρά της εγκυμοσύνης! Αστείες φωτογραφίες που θα ταυτιστείς μαζί τους

Και η εγκυμοσύνη έχει την αστεία της πλευρά!

Η άλλη πλευρά της εγκυμοσύνης! Αστείες φωτογραφίες που θα ταυτιστείς μαζί τους

Η εγκυμοσύνη είναι για μία γυναίκα, η πιο γλυκιά περίοδος της ζωής της και μία μοναδική εμπειρία. Με τις δυσκολίες της, τις ευκολίες της, τις κακές και τις καλές στιγμές, τις ευχάριστες, τις μοναδικές. Και σίγουρα είναι μία περίοδος, που έχει και την αστεία της πλευρά.

Στο Instagram, υπάρχει ένα account, το inspirepregnancy, το οποίο κάθε έγκυος γυναίκα, θα πρέπει να ακολουθεί. Κι αυτό, διότι μέλλουσες μανούλες απ’ όλο τον κόσμο, ανεβάζουν φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους. φωτογραφίες τρυφερές, συγκινητικές, αλλά και αστείες.

Μάλιστα, μέσα από τις τελευταίες, θέλουν να αναδείξουν ή να αντιμετωπίσουν τις αντικειμενικές δυσκολίες της εγκυμοσύνης, κυρίως στους τελευταίους μήνες, με μία αστεία ματιά. Και να στείλουν, με τον τρόπο αυτό το μήνυμα, και σε άλλες έγκυες ότι δεν είναι οι μόνες, που δυσκολεύονται με την τεράστια κοιλιά, ότι όλες ανυπομονούν πότε θα γεννήσουν και κυρίως, ότι πολλές μέλλουσες μανούλες, δε μπορούν να αντισταθούν στη θέα ενός… donut!

Δείτε στην παρακάτω photo gallery αστείες φωτογραφίες από το inspirepregnancy. Σίγουρα, με πολλές από αυτές, θα ταυτιστείτε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved