Μαρία Μενούνος: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια της, έναν χρόνο μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχει γενέθλια και συγκινεί με το post της στο Instagram.

Μαρία Μενούνος: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια της, έναν χρόνο μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Γενέθλια είχε στις 8 Ιουνίου η Μαρία Μενούνος. Αλλά τα 40α της γενέθλια ήταν διαφορετικά από τα προηγούμενα. Κι αυτό διότι γιόρτασε και τον έναν χρόνο που πέρασε από το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που πέρασε. Ήταν 8 Ιουνίου, όταν η Ελληνοαμερικανίδα σταρ, που είχε διαγνωσθεί με όγκο στο κεφάλι, υποβλήθηκε σε μία δύσκολη και πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του. Και είχε συγκινήσει τους πάντες με τη γενναιότητά της, και τον τρόπο που αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.


https://www.instagram.com/p/BXinHMMlY-K/



Μάλιστα, δύο μήνες μετά, η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram ένα συγκινητικό μήνυμα, όπου μεταξύ άλλων, προέτρεπε τον κόσμο να… «Ακούτε το σώμα σας και να επεμβαίνετε αμέσως», ενώ είχε τονίσει ότι για την ίδια ήταν μία εμπειρία που «με προσγείωσε στην πραγματικότητα».

Και σήμερα, έναν χρόνο μετά την επέμβαση εκείνη, η Μαρία Μενούνος γιόρτασε τα γενέθλιά της, ανεβάζοντας ακόμη ένα συγκινητικό post στο Instagram, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων, στο μήνυμά της: «Ήξερα όταν διαγνώσθηκα με όγκο στον εγκέφαλο ότι ήταν ένα δώρο, μία ώθηση για αλλαγή. Όχι μόνο για μένα αλλά για πολλούς πιστεύω που με ακολουθούν. Οι θυσίες στη ζωή πρέπει να γίνονται μέχρι ένα βαθμό. Ποτέ να μην είναι εις βάρος του εαυτού μας και ποτέ με κόστος την υγεία μας. Είμαστε όλοι σε μία κούρσα να κατακτήσουμε όλα και περισσότερα, να κάνουμε όλο και πιο πολλά και καταλήγουμε στο τέλος εξαντλημένοι, σε δύναμη και σε πνεύμα. Το ξέρω. Το έκανα κι εγώ αυτό…».


https://www.instagram.com/p/BjxdRoNlnea/

Η Μαρία Μενούνος, σήμερα, έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα υγείας της, τον περασμένο χειμώνα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, ενώ ταξιδεύει σε όλα τα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών κι έρχεται σε επαφή με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εκείνη, δίνοντάς τους θάρρος και δύναμη, στη δική τους μάχη.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved