Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα δισέγγονά της «έκλεψαν» την παράσταση στον εορτασμό των γενεθλίων της

Μπορεί ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle να έκαναν το ντεμπούτο τους, στο μπαλκόνι του Μπάκινγχαμ, μετά το γάμο τους, αλλά την παράσταση την «έκλεψαν» άλλοι.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα δισέγγονά της «έκλεψαν» την παράσταση στον εορτασμό των γενεθλίων της

Τα 92α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ γιόρτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και σύσσωμη η οικογένεια έδωσε το «παρών» της στο μπαλκόνι του Μπάκινγχαμ, για τους φαντασμαγορικούς εορτασμούς. Η Βασίλισσα, ο σύζυγός της πρίγκιπας του Εδιμβούργου, Φίλιππος, τα παιδιά της, τα εγγόνια της, αλλά και τα μικρά δισέγγονα ήταν όλοι τους εκεί φορώντας τα επίσημά τους, αλλά και τα καλύτερα χαμόγελά τους.

Και μπορεί τον εορτασμό των γενεθλίων να τον περιμέναμε όλοι, αφού ήταν η πρώτη εμφάνιση του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle στο μπαλκόνι του Παλατιού, μετά τον πρόσφατο γάμο τους, αλλά την παράσταση την «έκλεψαν» άλλοι. Και συγκεκριμένα τα δισέγγονά της, πρίγκιπας George, πριγκίπισσα Charlotte και η Savannah Phillips. Η τελευταία είναι η μεγαλύτερη κόρη του Peter Phillips, εγγονού της Βασίλισσας Ελισάβετ και μοναχογιός της πριγκίπισσας Άννας.

diseggona elisavet 1

Η Savannah, ως η μεγαλύτερη είναι και η πιο… αυστηρή, έτσι όταν απηύδησε με τον πρίγκιπα George, που δε σταματούσε να μιλάει, του έκλεισε το στόμα με το χέρι της. Μία πραγματικά αστεία σκήνη, που απαθανάτισε ο φακός και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, υπήρξε κι ένα άλλο απρόοπτο με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα Charlotte, η οποία μάλλον δεν άντεξε την τόση φασαρία κι έβαλε σε κάποια στιγμή τα κλάματα. Η μαμά της, Kate Middleton την πήρε στην αγκαλιά της, για να την καθησυχάσει.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, τα δισέγγονα της Βασίλισσας Ελισάβετ στον εορτασμό των γενεθλίων της.

Πηγή: www.dailymail.co.uk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved