Συγκινητικές φωτογραφίες μπαμπάδων απ’ όλο τον κόσμο, όταν αντικρίζουν για πρώτη φορά τα μωρά τους

Μία σειρά φωτογραφιών αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της αγάπης και την ευλογία της πατρότητας, από τις πρώτες κιόλας στιγμές της ζωής ενός παιδιού.

Συγκινητικές φωτογραφίες μπαμπάδων απ’ όλο τον κόσμο, όταν αντικρίζουν για πρώτη φορά τα μωρά τους

Αγάπη, περηφάνια, άγχος, συγκίνηση είναι κάποια από τα συναισθήματα που αντικατοπτρίζονται στο πρόσωπο των μπαμπάδων, όταν κρατούν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους, τα παιδιά τους. Πριν λίγες ημέρες, η Unicef κυκλοφόρησε μία σειρά φωτογραφιών από το φακό της Adriana Zehbrauskas, που δείχνουν μπαμπάδες, από πέντε διαφορετικές χώρες του κόσμου να καλωσορίζουν τα νεογέννητα μωρά τους.

Μπαμπάδες από το Μεξικό, τη Γουινέα, την Ταϊλάνδη, το Τουρκμενιστάν και το Ηνωμένο Βασίλειο. «Η γέννηση ενός μωρού από την οπτική της μητέρας έχει αποτυπωθεί, τόσο όμορφα πολλές φορές. Ωστόσο, υπάρχει κατά κάποιον τρόπο, έλλειψη εικόνων, που απεικονίζουν τη γέννηση και τις πρώτες στιγμές της ζωής ενός μωρού, από την πλευρά του πατέρα» τονίζει η φωτογράφος στην HuffPost.

Και προσθέτει: «Με τη σειρά αυτή των φωτογραφιών, θελήσαμε να αποτυπώσουμε τα συναισθήματα που βιώνει ο πατέρας, όπως είναι περηφάνια, αφοσίωση, απέραντη αγάπη, και να εμπνεύσουμε και άλλους πατεράδες σε όλο τον κόσμο, να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή των παιδιών τους».

Δείτε στην παρακάτω photo gallery ένα μέρος της εκπληκτικής πραγματικά δουλειάς, που υπάγεται στην παγκόσμια καμπάνια της Unicef, #EarlyMomentsMatter.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved