Η διάσημη μαμά λιώνει στη γυμναστική 15 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της (vid)

Τι και αν έγινε μαμά για τέταρτη φορά.

Η διάσημη μαμά λιώνει στη γυμναστική 15 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της (vid)

Η ρουτίνα, ρουτίνα για τη διάσημη μαμά που δεν σταματά να γυμνάζεται ακόμη και 15 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της. Η ίδια καθ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της γυμναζόταν, δείχνοντας στις διαδικτυακές της φίλες, πώς να μην πάρουν πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.

Έτσι και τώρα! Φορώντας μόνο τα εσώρουχά της κάνει κοιλιακούς, στέλνοντας το δικό της μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που αγχώνονται να χάσουν γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης τους.

«Κοιλιακοί! Κάντε 10 από αυτούς καθημερινά για 45 λεπτά και πείτε αντίο στην κοιλίτσα της εγκυμοσύνης! Σκοπός μου είναι να δείξω στο βίντεο ότι για να βρει μια γυναίκα ξανά τη φόρμα της, χρειάζεται μια σκληρή διαδικασία. Ακόμη έχω κοιλίτσα και κυτταρίτιδα στα πόδια μου. Δεν χρησιμοποιώ κανένα φίλτρο. Ξέρω αρκετό κόσμο που περιμένει να δείξει το κορμί του, μόνο αν βρει ξανά τη φόρμα του. Θέλω να διδάξω σε όλο τον κόσμο ότι χρειάζεται υπομονή όλο αυτό και ότι δεν πρέπει να ντρέπεται για αυτό!», εγραψε κάτω από το βίντεό της η σταρ.

Η Hilaria και ο Alec Baldwin πρόσφατα έγιναν για τέταρτη φορά γονείς. Έχουν επίσης τον Leonardo Ángel Charles, 20 μηνών, τον Rafael Thomas, 2½ ετών, και την Carmen Gabriela, 4½ ετών. Ο Alec έχει ακόμη μια κόρη, την 22χρονη Ireland Baldwin, από τον πρώην γάμο του με την ηθοποιό Kim Basinger.

Δείτε το βίντεο παρακάτω καθώς και φωτογραφίες της Hilaria Baldwin στην gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved