Τριάντα ξεχωριστές ιδέες για να δείξουν τα παράθυρα του σπιτιού σας... διαφορετικά (pics)

Η κουρτίνα είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή, όχι όμως και η μοναδική.

Τριάντα ξεχωριστές ιδέες για να δείξουν τα παράθυρα του σπιτιού σας... διαφορετικά (pics)

Τα παράθυρα σε ένα σπίτι, μαζί με τις μπαλκονόπορτες, το κάνουν πιο φωτεινό και το δείχνει πιο μεγάλο.Γι’ αυτό είναι σημαντικό ανά διαστήματα να κάνετε κάποιες αλλαγές για να ανανεώσετε το πώς δείχνουν.

Η πρώτη αλλαγή που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάξετε το μήκος της κουρτίνας. Αν είναι μακριά επιλέξτε μια κοντή ( στο ύψος του παράθυρου) ή το ανάποδο. Η κουρτίνα μπορεί να έχει μπορντούρα ή κάποια σχέδια στα τελειώματα ώστε να δείχνει πιο εντυπωσιακή.Οσον αφορά στο χρώμα, έχετε αρκετές επιλογές: στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο ή σε πλήρη αντίθεση.

Η δεύτερη επιλογή είναι να τοποθετήσετε ρόμαν κουρτίνες. Είναι πιο ακριβές όμως το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο, ειδικά αν πρόκειται για το παράθυρο του σαλονιού.

Η τρίτη επιλογή είναι να μην βάλετε κουρτίνα αρκεί το παράθυρο να έχει κάποιο σχέδιο ( οβάλ ή κυκλικό). Σε αυτή την περίπτωση βάζετε λουλούδια στο εξωτερικό περβάζι και αφήνετε να λούζει το σπίτι σας το φως.

Επίσης, σημαντικό στοιχείο διακόσμησης είναι τι θα έχετε δίπλα στο παράθυρο. Φωτιστικό δαπέδου, πολυθρόνα ή ένα μικρό γραφείο είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που έχετε.

Στη photo gallery που ακολουθεί θα δείτε κι άλλες ιδέες για να ανανεώσετε τη διακόσμηση των παραθύρων του σπιτιού σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved