Ο γιος της Όλγας Λαφαζάνη έγινε τριών μηνών - Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί του

Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες!

Ο γιος της Όλγας Λαφαζάνη έγινε τριών μηνών - Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε μαζί του

Πριν τρεις μήνες η Όλγα Λαφαζάνη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και έκτοτε η καθημερινότητα στο σπίτι άλλαξε ριζικά.

Εκτός από ένα κορίτσι στο δημοτικό, πλέον ζει ξανά από την αρχή όλα εκείνα που φέρνει ο ερχομός ενός νέου μωρού. Τα ξενύχτια, την έξτρα φροντίδα, την κούραση, την αλλαγή πάνας, τα πλυσίματα βρεφικών ρούχων αλλά και τις αγκαλιές με ένα μωρό.

Η ίδια φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα δύο παιδιά της. Αν και δημοσιεύει φωτογραφίες τόσο της κόρης της όσο και του γιου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φροντίζει να καλύπτει ή να μη φωτογραφίζει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Σήμερα με αφορμή τον τρίτο μήνα της γέννησης του μικρού Γιώργου (αν θυμάστε έτσι θα ονομάσουν η Όλγα και ο Νίκος Οικονόμου το μωρό τους) δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία, δείχνοντάς μας ότι όταν η ίδια δεν εργάζεται περνά το χρόνο της αγκαλιά με τον μικρό της.

«Me and my monkey!!! #threemonthsold#mybabyboy#mylove#myeverything», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τα πατουσάκια του.

Η φωτογραφία της μέσα σε λίγα μόλις λεπτά μάζεψε αρκετά likes αλλά και ένα σχόλιο από μια θαυμάστριά της που της έλεγε ότι «αυτή η πρώτη μυρωδιά που έχουν τα παιδιά μας δεν ξεχνιέται».

Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery μαζί με όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής με τον 3 μηνών γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved