Παντρεύτηκαν με οχτώ καλεσμένους και χωρίς φωτογράφο - Οι φωτογραφίες τους όμως είναι μοναδικές

Ο γάμος αυτού του ζευγαριού είναι διαφορετικός για πολλούς λόγους. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε.

Παντρεύτηκαν με οχτώ καλεσμένους και χωρίς φωτογράφο - Οι φωτογραφίες τους όμως είναι μοναδικές

Μετά από 5 χρόνια σχέσης, η Justina και ο αγαπημένος της Tautrimas αποφάσισαν να παντρευτούν.

Δεν ήθελαν όμως έναν ανοιχτό και ...αγχωτικό γάμο. Έτσι, μετά από συζήτηση αποφάσισαν να προσκαλέσουν μόνο τους πολύ δικούς τους ανθρώπους μ συνολικά 8 ενήλικες και ένα παιδί (ούτε καν τους φίλους τους).

Καθώς τα οικονομικά του ζευγαριού ήταν περιορισμένα, οργάνωσε ένα οικογενειακό ταξίδι από τη Λιθουανία στη Σλοβακία όπου βρισκόταν το μέρος που επέλεξε για το γάμο.

Ο γαμπρός και η νύφη πήγαν μαζί στο βουνό, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους. Είχαν φροντίσει μάλιστα να πάρουν και δύο καλάθια για πικ νικ που θα έκαναν μετά την τελετή.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης, με τον μπαμπά της νύφης να εκτελεί συμβολικά χρέη ιερέα. Αλλωστε, η Justina και ο Tautrimas είχαν παντρευτεί (κανονικά) πριν από το ταξίδι τους στη Σλοβακία.

Η νύφη, που είναι φωτογράφος, είχε φροντίσει να έχει μαζί της 4 επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές Canon. Ετσι, όλοι δοκίμασαν τις ικανότητές τους στη φωτογραφία και όπως θα δείτε και στη photo gallery που ακολουθεί, το αποτέλεσμα είναι πέρα από κάθε προσδοκία.

«Ολη η τελετή ήταν εκπληκτική ... Δεν μπορώ να πω με λόγια πόσο όμορφα ήταν όλα…» σημείωσε η Justina.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved