Τα δίδυμα του Cristiano Ronaldo έγιναν ενός έτους - Δείτε φώτο από το πάρτι

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη γέννηση των διδύμων!

Τα δίδυμα του Cristiano Ronaldo έγιναν ενός έτους - Δείτε φώτο από το πάρτι

Πέρυσι τέτοιο καιρό ο άσσος των γηπέδων δημοσίευσε φωτογραφία που τον έδειχνε παρέα με τον μεγαλύτερο γιο του, Cristiano Jr. να κρατούν στην αγκαλιά τους τα νεογέννητα τότε δίδυμα.

Κάπως έτσι ξαφνιάστηκε όλο το διαδίκτυο με την είδηση ότι ο Cristiano Ronaldo έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, αποκτώντας δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας.

cristiano 19624924 1415351478559030 5954607517475536896 n

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της γέννησης των διδύμων, το νέο ότι η σύντροφός του Georgina Rodriguez, είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί του, τάραξε για ακόμη μια φορά τα νερά στη showbiz.

Τώρα, ένα χρόνο μετά, η οικογένεια του γνωστού ποδοσφαιριστή γιόρτασε, χωρίς την παρουσία του ίδιου, τα γενέθλια των διδύμων, Eva Maria και Mateo. Αν και ο ίδιος για καθαρά επαγγελματικούς λόγους -μιας και προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο- δεν κατάφερε να βρίσκεται στο πάρτι τους, η μητέρα του και η σύντροφός του, διοργάνωσαν μία υπέροχη γιορτή για να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια των μικρών.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε τόσο η Georgina Rodriguez όσο και η μητέρα του Cristiano Ronaldo, στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved