Γρηγόρης Γκουντάρας: Η φωτογραφία του μας θύμισε κάτι από τα δικά μας ελληνικά καλοκαίρια (pic)

Πραγματικά μας έκανε να τον ζηλέψουμε!

Γρηγόρης Γκουντάρας: Η φωτογραφία του μας θύμισε κάτι από τα δικά μας ελληνικά καλοκαίρια (pic)

Και ενώ όλοι οι διάσημοι ποστάρουν φωτογραφίες από τα ελληνικά νησιά, τις παραλίες και τα υπέρλαμπρα ξενοδοχεία, κοκτέιλ μπαρ κλπ, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, δημοσίευσε φωτογραφία που πραγματικά μας έκανε να ταυτιστούμε και να θυμηθούμε κάτι από τα δικά μας καλοκαίρια.

Ξέρετε όλα εκείνα τα καλοκαίρια που περνούσαμε στην αυλή του σπιτιού μας στο χωριό, στο δρόμο που δεν περνούσαν αυτοκίνητα, που όλες οι γειτόνισσες και οι «θείες» έπαιρναν καρεκλίτσα και κάθονταν στην άκρη του σπιτιού τους να κουτσομπολέψουν ενώ παρακολουθούσαν τα παιδιά (δηλαδή εμάς) που έπαιζαν στο δρόμο ξέγνοιαστα.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, τα ποδήλατα των παιδιών βρίσκονται στο δρόμο, ο Γρηγόρης είναι αραχτός όπως ήταν και τότε ένας μπαμπάς και η Νάταλι Κάκκαβα κάθεται με τη φίλη της στην άκρη παρακολουθώντας τα παιδιά.

«Αυτό είναι η Ελλαδάρα μας, γι’αυτό την αγαπάμε... Βγαίνεις έξω να κυνηγήσεις τα παιδιά και έρχεται η γειτόνισσα (Άννα), φέρνει ένα μεζέ (λίγο φάβα, λίγα ντολμαδάκια και ντοματούλα)και στήνεται ένα γλέντι από το πουθενά...‼️Φωτιά στα Σαββατόβραδα αδέλφια...‼️Υ.Γ Η γάμπα μου,είναι πολύ δυνατή...)», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία του, που πραγματικά όχι μόνο λατρέψαμε αλλά και ζηλέψαμε.

Και τι δεν θα δίναμε για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας, όπως μεγαλώναμε και εμείς τότε. Ξέγνοιαστα!

Βέβαια ο Γρηγόρης μας έχει συνηθίσει σε αυτές φωτογραφίες. Ο τρόπος που μεγαλώνει τα παιδιά του μαζί με τη σύζυγό του, έχει πολλά στοιχεία από την παράδοση. Έχουν δικό τους μποστάνι, φυτεύουν λαχανικά και παίζουν στο δρόμο. Όπως παλιά!

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε στην παρακάτω gallery.

Διαβάστε επίσης:
Γρηγόρης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα: Τα τρυφερά τους μηνύματα στο Instagram για τον γιο τους Μάρκο

Ο μικρός γιος του Γκουντάρα βρήκε κορίτσι - Η φωτογραφία που έστειλε η «συμπεθέρα»

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ο γιος του Οδυσσέας έχει γενέθλια και συγκινεί με την ανάρτησή του (pic)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved