Η Angelina Jolie έκλεισε τα 43 της και θυμόμαστε τις μεγάλες αλλαγές της, μέσα στα χρόνια

Η πιο όμορφη και επιθυμητή γυναίκα του Χόλιγουντ, έκλεισε τα 43 της χρόνια.

Η Angelina Jolie έκλεισε τα 43 της και θυμόμαστε τις μεγάλες αλλαγές της, μέσα στα χρόνια

Ήταν 4 Ιουνίου του 1975, όταν ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Jon Voight και η πανέμορφη Γαλλίδα κι επίσης ηθοποιός, Marcheline Bertrand έφεραν στον κόσμο την κόρη τους, Angelina Jolie. Και αν στην αρχή ήταν το κορίτσι του μπαμπά, ο χωρισμός των γονιών της και η απιστία του ηθοποιού, την έστρεψαν εναντίον του. Η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα, και μέχρι και σήμερα έχει τις καλές περιόδους, αλλά και τις άσχημες.

Εκρηκτική, όμως, ήταν και η εφηβεία της Angelina, στην οποία άρεσε να ζει ακραίως. Η ομορφιά της ήταν αναμφισβήτητη, αν και η ίδια δεν πάτησε ποτέ πάνω σε αυτήν. Ήταν ένα νεαρό «αγρίμι», όταν μπήκε στον χώρο του θεάματος. Λίγο αργότερα ήρθε και το πρώτο της Όσκαρ, όμως, η προσωπική της ζωή απασχολούσε περισσότερο τον Τύπο, αφού και η ίδια φρόντιζε να την πυροδοτεί.

Ειδικά, ο γάμος της με τον Billy Bob Thorton έδινε καθημερινά τροφή στα κουτσομπολίστικα έντυπα. Και κάπου στις αρχές της δεκαετίας του 2000, της «ξύπνησε» το ρολόι της μητρότητας. Ένα ταξίδι της στην Καμπότζη, ήταν αρκετό για να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία της. Εκεί γνώρισε και υιοθέτησε το πρώτο της παιδί, τον Maddox, ενώ ανακάλυψε και την άλλη πλευρά του εαυτού της, αυτή της προσφοράς και της βοήθειας.

Έγινε Πρέσβειρα του ΟΗΕ, έκανε ταξίδια σε χώρες που δοκιμάζονταν από πολέμους και τη φτώχεια. Και από άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ έγινε η Angelina της προσφοράς και της αγάπης. Και μπήκε στη ζωή της ο Brad Pitt. Τα δημοσιεύματα βοούσαν ότι χώρισε τον ηθοποιό από την Jennifer Aniston, όμως, είχε πια κατακτήσει τους Αμερικανούς, που στην πλειοψηφία, της συγχώρησαν το ρόλο της «αντροχωρίστρας». Άλλωστε, ήταν τόσο ωραίο ζευγάρι με τον Brad Pitt.

Υιοθέτησαν άλλα 2 παιδιά, απέκτησαν και 3 βιολογικά και οι Brangelina έγιναν η λατρεμένη οικογένεια της Αμερικής. Αλλά τον Σεπτέμβριο του 2016 «έσκασε» σαν βόμβα ο χωρισμός τους. Μέχρι και σήμερα τα δημοσιεύματα για το πρώην ζευγάρι δίνουν και παίρνουν. Και υπό άλλες συνθήκες, δεν θα συγχωρούσαν στην «Angie» τον τρόπο που χώρισε τον αγαπημένο Brad. Όμως, δεν είναι η Angelina Jolie του παρελθόντος. Το «κακό» κορίτσι έχει πια αντικατασταθεί από μία ώριμη μητέρα 6 παιδιών, που πριν λίγα χρόνια είχε συγκλονίσει τους πάντες, όταν είχε εξηγήσει με μία δημόσια επιστολή της, γιατί υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και αφαίρεση των ωοθηκών και των σαλπίγγων της. Βλέπετε, η μητέρα της είχε «φύγει» από τη ζωή από καρκίνο και η Angelina ήθελε να μειώσει τον κίνδυνο εμφανισθεί και σε εκείνη ο καρκίνος, αφού οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της.

«Νιώθω θηλυκή και είμαι απόλυτα προσγειωμένη όσον αφορά στις αποφάσεις που παίρνω για εμένα και την οικογένειά μου. Ξέρω πως τα παιδιά μου δεν θα χρειαστεί ποτέ να πουν «η μαμά πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών», είχε γράψει τότε στην επιστολή της.

Διαβάστε επίσης

Angelina Jolie: Το ντεμπούτο της στα social media συνοδεύτηκε με το απόλυτο Photobomb

Επτά σπουδαίες μητέρες που έχουν μείνει στην ιστορία για το έργο τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved