Είκοσι πρωτότυπες μπομπονιέρες βάφτισης που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας (pics)

Πάρτε ιδέες για μπομπονιέρες βάφτισης.

Είκοσι πρωτότυπες μπομπονιέρες βάφτισης που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας (pics)

Αν ετοιμάζεστε να βαφτίσετε το παιδάκι σας τώρα το καλοκαίρι, θα αναζητάτε προφανώς όμορφες ιδέες για μπομπονιέρα. Ειδικά αν θέλετε να τις φτιάξετε μόνες σας, θα θέλετε ένα σχέδιο εντυπωσιακό μεν, εύκολο δε. Οι χειροποίητες μπομπονιέρες δεν είναι πάντα πιο φθηνές, ειδικά αν επιλέξετε ένα σχέδιο που απαιτεί αρκετά υλικά, και σίγουρα θα πρέπει να αφιερώσετε αρκετό από το χρόνο σας.

Η ηθική ικανοποίηση όμως ότι οι μπομπονιέρες για τη βάφτιση του παιδιού σας είναι από τα χεράκια σας είναι η καλύτερη ανταμοιβή. Οσον αφορά τις ιδέες τώρα...

Τα τσόχινα σχέδια με τις ανάλογες κορδέλες και τα κουφέτα είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Αρκεί να ξέρετε να ράβετε.

Επίσης, τα μπουγκάκια, υφασμάτινα κυρίως αλλά και χάρτινα, σε έντονα σχέδια, είναι σχετικά από τις πιο πρακτικές λύσεις. Ειδικά, αν έχετε να φτιάξετε πολλά. Τα χάρτινα κουτάκια (ορθογώνια, παραλληλόγραμμα, οβάλ) με κουφετάκια ή κάποιο σχέδιο στην εξωτερική πλευρά, είναι εξίσου μια αξιοπρεπή μπομπονιέρα.

Στη photo gallery που ακολουθεί θα δείτε και άλλες ιδέες που μπορείτε να υιοθετήσετε προκειμένου να φτιάξετε τις μπομπονιέρες για τη βάφτιση του παιδιού σας.

Διαβάστε επίσης

Φτιάξτο μόνη σου! Χειροποίητες μπομπονιέρες μουστάκια και γραβάτες!

Φτιάξτο μόνη σου: Μπομπονιέρες γάμου σε μοβ-λιλά αποχρώσεις!

Φτιάξτο μόνη σου: Μπομπονιέρες γάμου με καρδούλες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved