Η ωραιότερη ανακοίνωση εγκυμοσύνης: Του έκανε έκπληξη και τον άφησε άφωνο & συγκινημένο (pics)

Ο Ben Brown πίστευε ότι θα φωτογραφηθεί όπως, φωτογραφίζονται αρκετά άλλα ζευγάρια όταν η σύζυγός του Lindsey έφτασαν σε μια λίμνη της πόλης τους τον Αύγουστο του 2017.

Η ωραιότερη ανακοίνωση εγκυμοσύνης: Του έκανε έκπληξη και τον άφησε άφωνο & συγκινημένο (pics)

Αλλά η Lindsey του επιφύλασσε μια μικρή έκπληξη και μαζί με τη φωτογράφο τους κατάφερε να απαθανατίσει την αντίδρασή του τη στιγμή που εκείνη θα του ανακοίνωνε ότι θα γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι από την Pennsylvania παντρεύτηκε στις 2 Ιουλίου το 2016 και πέντε ημέρες μετά μετακόμισαν στο Anchorage, εξαιτίας της δουλειάς του συζύγου της. Τον επόμενο χρόνο, οι δυο τους ανακάλυψαν ότι θα γίνουν γονείς καθώς η Lindsey ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Δυστυχώς όμως, στην 9η εβδομάδα της κύησης απέβαλε και «το κερασάκι στην τούρτα» ήταν η ανακοίνωση του Ben ότι θα φύγει για πάνω από ένα χρόνο στο Αφγανιστάν.

Οι δυο τους σκέφτηκαν ότι θα έπρεπε να δοκιμάσουν ξανά για ένα μωρό πριν εκείνος φύγει, αλλά η μία αρνητική εγκυμοσύνη διαδέχτηκε την άλλη.

Λίγο πριν φύγει, η Lindsey κανόνισε τη φωτογράφηση ώστε να έχουν οι δυο τους, φωτογραφίες ως ενθύμιο μέχρι να επιστρέψει. Έτσι επισκέφθηκαν τη λίμνη, η φωτογράφος Melissa Lawrence τους έδωσε να κρατούν στα χέρια έναν πίνακα. Στον πίνακα έπρεπε να γράψει για το πώς βλέπει ο ένας τον άλλο.

Ο Ben έγραψε τις λέξεις «έξυπνη», «αστεία» και «απίθανη» ενώ η Lindsey, «Θα αποκτήσουμε μωρό!».

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσίευσε το Popsugar.com την αντίδρασή του. Το νέο σίγουρα τον ξάφνιασε, τον άφησε άφωνο και τον συγκίνησε!

Διαβάστε επίσης:

Η απίθανη έκπληξη που ετοίμασε στο σύζυγό της για να του ανακοινώσει ότι είναι έγκυος (pics)

Οι πιο αστείες ανακοινώσεις εγκυμοσύνης, που έχουν γίνει viral (pics)

Ο Batman και το Batgirl... περιμένουν παιδί!

«Θα γίνεις μπαμπάς»! Έξυπνες ιδέες για να ανακοινώσετε στο σύντροφό σας ότι περιμένετε παιδί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved