Φωτογραφίες που δείχνουν το πραγματικό χάος στο σπίτι μιας μαμάς

Αχ, υπάρχει και αυτή η γλυκιά ακαταστασία!

Φωτογραφίες που δείχνουν το πραγματικό χάος στο σπίτι μιας μαμάς

Ναι, ναι, όσο παράλογο και αν ακούγεται η ακαταστασία στο σπίτι όταν προέρχεται από τα παιδιά είναι μια γλυκιά ακαταστασία.

Γιατί; Μα φυσικά, γιατί δείχνει ότι στο σπίτι σας υπάρχει ζωή, υπάρχουν παιδιά που απολαμβάνουν το παιχνίδι τους χωρίς γκρίνια και φωνές. Χωρίς αυτό το «μάζεψε γρήγορα το δωμάτιό σου», ή το άλλο το «Αν δεν μαζέψεις πρώτα τα παιχνίδια που έβγαλες δεν θα βγάλεις άλλο», και ξέρετε όλες εκείνες τις ωραίες απειλές που ξεστομίζουμε εμείς οι μαμάδες όταν σκεφτόμαστε όχι μόνο τον χαμό στο σπίτι αλλά και το «Ποιος τα μαζεύει τώρα όλα αυτά!».

Υπάρχουν λοιπόν και αυτές οι μαμάδες που αφήνουν τα παιδιά τους να κάνουν το σπίτι άνω κάτω από τα παιχνίδια. Υπάρχουν μαμάδες που αδειάζουν κούτες ολόκληρες με λούτρινα, τουβλάκια και κούκλες στο σαλόνι, το χολ ή την κουζίνα. Και ξέρετε κάτι; Τους αρέσει! Όχι γιατί το σπίτι τους είναι ακατάστατο αλλά γιατί βλέπουν ένα πλατύ χαμόγελο στις φατσούλες των παιδιών τους.

Αν λοιπόν θέλετε και εσείς να απολαύσουν κάτι από την παιδικότητά τους, αφήστε τα να κάνουν χαμό στο σπίτι, χωρίς να σκέφτεστε το ποιος θα μαζέψει αργότερα αυτό το «χάος». Μπορείτε να μαζέψετε τα παιχνίδια μόνη το βράδυ που θα κοιμηθούν ή να παίξετε κάποιο παιχνίδι μαζί τους που θα τα κάνει να μαζέψουν έστω και λίγα από αυτά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον χαμό που κάνουν στα σπίτια τα παιδιά έτσι όπως τις δημοσίευσαν οι μαμάδες στα social media.

Διαβάστε επίσης:
Έτσι μοιάζει πραγματικά ένα σπίτι με παιδιά (pics)

Τρεις λόγοι για να το ξανασκεφτείτε αν φωνάζετε στα παιδιά για το ακατάστατο δωμάτιο

Έχεις παιδιά; Τότε θα έχεις ζήσει ανάλογες καταστάσεις (photos)

Μαμάδες, σταματήστε να ζητάτε συγγνώμη γιατί το σπίτι σας είναι ακατάστατο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved