Παιδικό πάρτι με θέμα τον Μονόκερο - Το πάρτι που ζητούν όλα τα κορίτσια (pics)

Μετά την περσινή μανία με θέμα τα φλαμίνγκο, φέτος την τιμητική του έχει ο μονόκερος!

Παιδικό πάρτι με θέμα τον Μονόκερο - Το πάρτι που ζητούν όλα τα κορίτσια (pics)

Μέχρι και οι κόρες των Kardashian, North West και Penelope Disick διάλεξαν τον μονόκερο ως θέμα για το δικό τους φετινό πάρτι, υπερπαραγωγή!

Πώς όμως θα οργανώσετε ένα τέτοιο παιδικό πάρτι και εσείς; Οι προτάσεις είναι πολλές όπως και οι ιδέες. Τόσες πολλές μάλιστα που μπορείτε να οργανώσετε από ένα οικονομικό πάρτι μέχρι ένα πάρτι υπερπαραγωγή.

Αν πιάνουν λοιπόν τα χέρια σας, αγοράστε οικονομικές χάρτινες σακούλες, χαρτόνια και γκλίτερ και φτιάξτε τις δικές σας μοναδικές σακούλες που θα δώσετε τα δωράκια στα παιδιά. Μην ξεχάσετε να γράψετε το όνομα της μικρής επάνω με μαρκαδόρο ή στυλό με γκλίτερ.

Για τη διακόσμηση του χώρου τώρα, μπορεί επίσης με χαρτόνια να φτιάξετε μόνες τις γιρλάντες ή με πολύχρωμα χαρτιά που θα θυμίζουν ουράνιο τόξο.

Τα φαγάκια, τα γλυκά ακόμη και η τούρτα μπορούν να έχουν αρκετό χρώμα επάνω τους, (μπορείτε να παίξετε και με τα ωμά λαχανικά) όπως ντοματίνια, αγγουράκια, καρότα, πολύχρωμες πιπεριές.

Τέλος, θα πρέπει αν δώσετε αρκετή σημασία στην τούρτα. Αν πιάνουν τα χέρια σας και τη ζαχαρόπαστα την παίζετε στα δάχτυλα, δεν έχετε παρά να τη φτιάξετε μόνες σας, αν πάλι δεν έχετε ταλέντο στη ζαχαροπλαστική μπορείτε είτε να ζητήσετε να σας φτιάξουν την τούρτα από ζαχαρόπαστα είτε από σαντιγί.

Πριν επιλέξετε την τούρτα ρωτήστε το παιδί σας τι θέλει. Μπορεί η ζαχαρόπαστα να κάνει μια τούρτα εντυπωσιακή, όμως πολλά παιδιά δεν την θέλουν.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που βρήκαμε στο Instagram χρησιμοποιώντας το hastag #unicornbirthdayparty στην παρακάτω gallery και πάρτε ιδέες!

Διαβάστε επίσης:
Απίθανες ιδέες για παιδικό πάρτι με θέμα το ποδόσφαιρο

Παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τον Βασιλιά τον Λιονταριών (Lion King) (pics)

Παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τα λουλούδια (pics)

Είναι τα πρώτα του γενέθλια; Ορίστε ιδέες για πάρτι με θέμα τα ζώα

Παιδικό πάρτι με θέμα τις γοργόνες για κορίτσια που λατρεύουν το καλοκαίρι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved