Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι κόρη διάσημης ηθοποιού - Σας πάει το μυαλό;

Κουίζ για δυνατούς λύτες, αλλά με λίγη παρατηρητικότητα, μπορεί και να το βρείτε, αφού η μικρούλα είναι ίδια με τη μαμά της!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι κόρη διάσημης ηθοποιού - Σας πάει το μυαλό;

Για να σας βοηθήσουμε. Η μαμά της ξεκίνησε από την ηλικία των 9 χρόνων, την καριέρα της ως μοντέλο, έχοντας συνεργασίες με μεγάλους Οίκους και εταιρείες. Στα 16 της χρόνια πρωταγωνίστησε στο σίκουελ πολύ πετυχημένης ταινίας και η σύγκριση με την προκάτοχό της ήταν αναπόφευκτη. Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλοι ρόλοι, ενώ η μεγάλη επιτυχία ήρθε το 2002 με έναν ρόλο που τη καθιέρωσε και την ακολουθεί, μέχρι και σήμερα, αυτόν της Allis στο Resident Evil.


https://www.instagram.com/p/BjiWw5dnjzM/

Ο λόγος για την Milla Jovovich, η οποία τα τελευταία 11 χρόνια ζει την απόλυτη ευτυχία το πλευρό του συζύγου της, Paul W.S. Anderson με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 11χρονη Ever Gabo και την 3χρονη Dashiel Edan, η οποία μοιάζει εκπληκτικά στην πανέμορφη ηθοποιό, που ήρθε στην Αμερική παιδί από την Ουκρανία. Και όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της, έζησε το ρατσισμό από τους συμμαθητές της, που την φώναζαν τότε, «Ρωσίδα κατάσκοπο».

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης

Είναι η κόρη διάσημης ηθοποιού και έχει ξετρελάνει το Instagram (pics)

Milla Jovovich: Αυτή είναι η φωτογραφία των παιδιών της που ξετρέλανε το διαδίκτυο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved