Nicole Kidman: Η συγκινητική εξομολόγηση για την αποβολή στο παιδί του Tom Cruise

Η Nicole Kidman σε μία σπάνια εξομολόγηση.

Nicole Kidman: Η συγκινητική εξομολόγηση για την αποβολή στο παιδί του Tom Cruise

Μπορεί να έχουν περάσει 17 χρόνια από τον χωρισμό της με τον Tom Cruise, όμως, η διάσημη ηθοποιός από την περίοδο του γάμου τους έχει μία πληγή, που την πονά ακόμη. Κι αυτή είναι η αποβολή που είχε και οι δύσκολες στιγμές που ακολούθησαν, λίγο πριν το τέλος του γάμου της. Μάλιστα, η Nicole Kidman μίλησε ανοιχτά για την απώλεια που βίωσε και τον πόνο που ένιωσε, στο περιοδικό Tatler, για το τεύχος Ιουλίου. Και πραγματικά, συγκινεί.

nicole kidman 1



«Τον ξέρω τον πόνο. Αυτός ο πόνος. Είναι τεράστιος. Και η απώλεια! Κανείς δεν μιλάει για την απώλεια που ακολουθεί μετά από μία αποβολή. Είναι τεράστιος πόνος για πολλές γυναίκες. Υπάρχει ένας τεράστιος πόνος και μία τεράστια χαρά, στην άλλη πλευρά. Για να φτάσεις, όμως, σε αυτήν και να αποκτήσεις παιδί, έχεις υποφέρει πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

nicole kidman 3



Η Nicole Kidman και ο Tom Cruise παντρεύτηκαν το 1990, από κεραυνοβόλο έρωτα, που γεννήθηκε στα γυρίσματα της ταινίας, Days of Thunder. Στα πρώτα 5 χρόνια του γάμου τους υιοθέτησαν δύο παιδιά, την Bella και τον Connor, ενώ το 2001 χώρισαν. Η ηθοποιός λίγα χρόνια αργότερα ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον συμπατριώτη της, Keith Urban με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Η δεύτερη γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας.

Διαβάστε επίσης

Nicole Kidman-Tom Cruise: Η νέα ζωή της κόρης τους, μακριά από εκείνους (pics)

Παρένθετη μητρότητα: 11 διάσημοι που έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας

Η Pink και άλλες διάσημες μαμάδες που έχουν αναδειχτεί οι ομορφότερες του πλανήτη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved