Ο Ben Affleck έχει ιδιωτικό νησί και το πουλάει «κοψοχρονιά»

Είδαμε φωτογραφίες από το ιδιωτικό νησί του διάσημου ηθοποιού και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Ο Ben Affleck έχει ιδιωτικό νησί και το πουλάει «κοψοχρονιά»

Το πουλάει το νησάκι του ο Ben Affleck και είμαστε σίγουροι, ότι θα κάνουν ουρά οι υποψήφιοι αγοραστές. Και μπορεί τα 8,9 εκατομμύρια δολάρια, για εμάς να είναι ένα υπέρογκο ποσό, αλλά πιστέψτε μας, αξίζει και περισσότερα. Νησί είναι αυτό, στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών και μάλιστα από τα ωραιότερα ιδιωτικά, που έχουμε δει. Και δεν είναι τυχαίο, που το χαρακτηρίζουν ως ένα «κόσμημα»!

Αποτελείται από τρία ξεχωριστά σπίτια, όπου το κεντρικό είναι ελληνικού αναγεννησιακού στυλ. Και η εντυπωσιακή είσοδός του σου κόβει την ανάσα με τις σκάλες και τις κολώνες. Διαθέτει επίσης, 4 κρεβατοκάμαρες και 4 μπάνια.

Το δεύτερο σπίτι είναι ξύλινο κι επίσης εντυπωσιακό και μεγάλο, ενώ το τρίτο σπίτι είναι μικρότερο, και το χρησιμοποιούν κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Το νησί ο ηθοποιός το αγόρασε το 2003 (τότε που ήταν αρραβωνιασμένος με την Jennifer Lopez) έναντι του ποσού των 7,11 εκατομμυρίων δολαρίων. Και ξόδεψε πολλά περισσότερα για τη διαμόρφωση του και την κατασκευή των σπιτιών. Γι’ αυτό και σχολιάζουν ότι η τιμή πώλησης του είναι ευκαιρία, για όσους διαθέτουν τα χρήματα για να το αγοράσουν.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, φωτογραφίες από το νησί και τα σπίτια.

Διαβάστε επίσης

Jennifer Garner - Ben Affleck: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; (pics)

Το σπίτι της Cameron Diaz πωλείται - Δείτε φώτο από το εσωτερικό του

Emily Blunt: Είδαμε το εσωτερικό του σπιτιού που πουλάει και πάθαμε πλάκα! (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved