Angelina Jolie: Το ντεμπούτο της στα social media συνοδεύτηκε με το απόλυτο Photobomb

Η διάσημη ηθοποιός, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Angelina Jolie: Το ντεμπούτο της στα social media συνοδεύτηκε με το απόλυτο Photobomb

Μπορεί η Angelina Jolie να είναι κατά κάποιον τρόπο, η «τελευταία των Μοϊκανών», δηλαδή, από τις ελάχιστες διάσημες που δεν έχουν λογαριασμό στα social media, όμως, το ντεμπούτο της στο Instagram – έστω και μέσω άλλου account – το έκανε και μάλιστα προκάλεσε χαμό! Έκανε το photobomb της χρονιάς και όλοι έχουμε να σχολιάζουμε γι’ αυτό.

Η διάσημη ηθοποιός, μετά από τρία χρόνια απουσίας κι έναν επεισοδιακό διαζύγιο με τον Brad Pitt, επέστρεψε στην υποκριτική δράση και συγκεκριμένα, πρωταγωνιστώντας μαζί με την Elle Fanning στο σίκουελ της ταινίας, Maleficent ΙΙ. Ήδη, τα γυρίσματα, που πραγματοποιούνται στο Λονδίνο, ξεκίνησαν και η νεαρή ηθοποιός, Elle Fanning, που κρατά το ρόλο της πριγκίπισσας Aurora, ανέβασε στο Instagram της τις πρώτες φωτογραφίες.


https://www.instagram.com/p/BjXqFVVnRtz/


Και την παράσταση «έκλεψε» η Angelina Jolie, η οποία πρωταγωνίστησε και στις δύο. Στην πρώτη πετυχαίνει το απόλυτο photobomb, όπου κρύβεται πίσω από τη νεαρή συνάδελφο της και διακρίνονται μόνο τα κέρατα και στην άλλη, φορώντας το μπουρνούζι, παίρνει μία αστεία πόζα, σχηματίζοντας το σήμα της νίκης. Και ειλικρινά, σπάμε το κεφάλι μας, αν την έχουμε δει ξανά έτσι, σε τόσο αστεία δηλαδή, στιγμή της.

Η Walt Disney Studios ανακοίνωσε κι επίσημα μέσα από το Twitter, ότι τα γυρίσματα για το Maleficent ΙΙ ξεκίνησαν και η Michelle Pfeiffer προστέθηκε στο καστ, στο ρόλο της βασίλισσας, Ingrid. Το καστ συμπληρώνουν οι Chiwetel Ejiofor, Lesley Manville, Ed Skrein και Harris Dickinson. Τέλος, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη για το πότε τοποθετείται η πρεμιέρα της ταινίας.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, την Angelina Jolie στην πιο αστεία πόζα της και ξαναθυμηθείτε την στην ταινία Maleficent.

Διαβάστε επίσης

Επτά σπουδαίες μητέρες που έχουν μείνει στην ιστορία για το έργο τους

Κι όμως, η Angelina Jolie πήγε τα παιδιά της να δουν το νέο «Tomb Raider»

Δείτε την απίθανη τούρτα που έσβησε για τα γενέθλιά της η Αντζελίνα Τζολί! (φωτογραφίες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved