Βίκυ Καγιά: Η Bianca έγινε τριών - Δείτε φώτο από το πάρτι της (pics)

Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσε η Βίκυ Καγιά με αφορμή τα τρίτα γενέθλια της κόρης της Μπιάνκα!

Βίκυ Καγιά: Η Bianca έγινε τριών - Δείτε φώτο από το πάρτι της (pics)

Το θέμα του πάρτι; Οι Ήρωες με πυτζάμες, που απ'ό,τι φαίνεται πρέπει να είναι και οι αγαπημένοι ήρωες της μικρής Μπιάνκα. Και ποιο παιδί άλλωστε δεν τρελαίνεται για τους Κόνορ, Γκρεγκ κι Αμάγια, τα παιδιά που μόλις δύσει ο Ήλιος και πέσει η νύχτα, μεταμορφώνονται σε 3 υπερήρωες με πυτζάμες, τον Cat boy, τον Gecko και την Owlette! Από το μπλε χρώμα και τον ήρωα στην τούρτα της, καταλαβαίνουμε ότι η τριών ετών μικρούλα λατρεύει τον Cat Boy!

Αν και η Μπιάνκα είχε τα γενέθλιά της πριν από 7 ημέρες η Βίκυ Καγιά, χθες το βράδυ δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι που διοργάνωσε για την κόρη της.

Ήρωες με πιτζάμες: Super ιδέες για πάρτι γενεθλίων με θέμα τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών

Κάθε χρόνο και καλύτερα εμείς θα πούμε! Αν και πέρυσι το θέμα ήταν με άγρια ζώα (θα δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery), φέτος η μικρή απόλαυσε το παιχνίδι σε φουσκωτά παιχνίδια με φίλους της, φορώντας μια μπλούζα που έγραφε τον αριθμό τρία και το όνομά της. Όσο για την τούρτα και τα διάφορα γλυκίσματα, cupcakes και κουφέτα; Ήταν όλα αποκλειστικά από το ζαχαροπλαστείο Fresh πάντα σε θέμα Ήρωες με πυτζάμες. Το ίδιο θέμα όμως, είχαν τόσο τα πιατάκια όσο και τα ποτηράκια που περίμεναν τους καλεσμένους. Σε κάθε πιάτο, υπήρχε και μια μάσκα με ένα καπέλο, έτοιμα το κάθε καλεσμένο παιδάκι να τα φορέσει.

Ακόμη και τα νεράκια στο στολισμένο τραπέζι έγραφαν «Bianca's 3rd birthday».

Πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα ανήμερα των γενεθλίων της μικρής Μπιάνκα, η Βίκυ Καγιά είχε δημοσιεύσει για πρώτη φορά ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα χαρακτηριστικά της, σχολιάζοντας: «Χαρούμενα τρίτα γενέθλια ηλιαχτίδα μου! Πολύτιμο, λαμπερό και χαρούμενο παιχνιδιάρικο μικρό κορίτσι! Είμαι η πιο τυχερή μαμά σε όλη τη γη! Σε αγαπάμε πάρα πολύ! #birthdaygirl #bianca #happy3rdbirthday».

Δείτε παρακάτω τις υπέροχες φωτογραφίες από το πάρτι της Bianca και πάρτε ιδέες.

Διαβάστε επίσης:
Βίκυ Καγιά: Η υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της Μπιάνκα (pics)

Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία με τη Bianca και τον Ηλία Κρασσά που δημοσίευσε αργά το βράδυ στο Instagram

Βίκυ Καγιά: Φόρεσε Μάρτη με την κόρη της (pic)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved