Γνωρίστε τη 13χρονη με λεύκη που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ (pics)

Το instagram τη λατρεύει... Το ίδιο και εμείς!

Γνωρίστε τη 13χρονη με λεύκη που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ (pics)

Η April Star το 13χρονο αυτό κορίτσι κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το αγαπημένο της φαγητό είναι η πίτσα επειδή «είναι το καλύτερο φαγητό που υπάρχει!», όπως λέει και η ίδια.

Η April ήταν 6 ετών όταν πρωτο-διαγνώσθηκε με λεύκη. Η λεύκη για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια τυπική πάθηση, που επηρεάζει το χρώμα του δέρματος. Η καταστροφή των κυττάρων του δέρματος που δημιουργούν το χρωματιστό του εξωτερικού δέρματος οδηγεί σε λευκές κηλίδες στην επιφάνεια του δέρματος. Η λεύκη μπορεί επίσης να επηρεάσει και τα άλλα μέρη του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των ρουθουνιών, των ματιών ή του στόματος.

Λεύκη στα μωρά- Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Η μαμά της μικρής April, είχε πει σε συνέντευξή της ότι η ζωή της κόρης της άρχισε να αλλάζει όταν άρχισε το δέρμα της να γίνεται διαφορετικό από μέρα σε μέρα. Τα παιδιά στο σχολείο την κορόιδευαν και πραγματικά ήταν πολύ λυπημένη σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας.

Σιγά-σιγά όμως με πρότυπα όπως η μαμά της, η αδερφή της και το γνωστό μοντέλο Winnie Harlow, που επίσης έχει λεύκη, η 13χρονη άρχισε να θαυμάζει το δέρμα της και πλέον λατρεύει τα «σημάδια αγάπης» που έχει.

Τι σημαίνει για την ίδια η λέξη αυτοπεποίθηση; Να είναι κάποιος ο εαυτός του και ΠΟΤΕ να μην φοβάται να δείξει στους άλλους τον ποιος πραγματικά είναι! Τον πραγματικό του εαυτό!

Η April Star ήδη κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και έχει φωτογραφηθεί για λογαριασμό μεγάλων εταιριών, παιδικών ρούχων όπως η GAP καθώς και περιοδικών.

Δείτε φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved