Η ζωή με αγόρια στο σπίτι μέσα από φωτογραφίες

Όσες έχετε αγόρια σίγουρα ξέρετε πώς είναι η ζωή στο σπίτι μαζί τους από πρώτο χέρι!

Η ζωή με αγόρια στο σπίτι μέσα από φωτογραφίες

Τις προάλλες συζητούσα με μια φίλη μου που έχει αγόρια, για την ακρίβεια τρία, για το πώς είναι η ζωή μας. Εντάξει, δεν μπορώ να συγκρίνω τη δική μου ζωή που μεγαλώνω κορίτσι με τη δική της, όμως έχουμε αρκετές ομοιότητες.

Οι διαφορές όμως που έχουμε είναι τεράστιες. «Δεν ξέρεις πώς είναι να μεγαλώνεις τρία αγόρια στο σπίτι! Γκρίνια, τρέξιμο, φωνές και πολλά νεύρα!!! Πάρα πολλά νεύρα ρε συ Ρίτα!».

Αν και έχει βοήθεια από τον σύζυγό της, μιας και πηγαίνει ο εκείνος τα παιδιά στο σχολείο, η ίδια «τρέχει και δεν φτάνει» στην κυριολεξία. Να μαζέψει το σπίτι, να στρώσει τρία κρεβάτια (+ το δικό της, τέσσερα), να μαζέψει τον χαμό με τα παιχνίδια, να μαγειρέψει, να πάει στο σουπερμάρκετ, να παραλάβει τα παιδιά από το σχολείο, να επιστρέψει στο σπίτι με τα πόδια (ναι, ναι δεν υπάρχει δεύτερο αυτοκίνητο) να τα κυνηγήσει να πλύνουν χέρια ώστε να φάνε, να βάλει τα μεγαλύτερα παιδιά να διαβάσουν, να ντυθούν για τις δραστηριότητες και το πρόγραμμα συνεχίζεται.

Όλα αυτά καθημερινά επαναλαμβάνονται, μαζί την γκρίνια που έχει το καθένα χωριστά και τους τσακωμούς (καλύτερα να χαρακτηρίσω εμπόλεμη ζώνη το σπίτι της) όταν έρχεται η στιγμή να μοιραστούν τα παιχνίδια τους.

Εκτός από όλα τα παραπάνω όμως, υπάρχουν και εκείνες οι υπέροχες στιγμές που ζει μέσα στη μέρα της και δεν τις αλλάζει με τίποτα. Όλες εκείνες τις «αντρικές» αγκαλιές που παίρνει από τα παιδιά της, όλα εκείνα τα φιλιά και όλα εκείνα τα «συγγνώμη» που της λένε σε περίπτωση που αναγνωρίσουν το λάθος τους.

Αυτή όμως, δεν είναι η μόνη μαμά που μεγαλώνει αγόρια. Υπάρχουν πολλές μαμάδες εκεί έξω και μάλιστα δεν διστάζουν να απαθανατίσουν την καθημερινότητά τους και να την μοιραστούν μαζί μας. Με όλες εμάς τις μαμάδες που μεγαλώνουμε ένα ή περισσότερα παιδιά, είτε είναι αγόρια είτε είναι κορίτσια.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery έτσι όπως τις δημοσίευσαν στο Instagram χρησιμοποιώντας το hastag #lifewithboys. Όσες μεγαλώνετε ήδη αγόρια θα ταυτιστείτε, ενώ όσες πρόκειται να αποκτήσετε αγόρια θα πάρετε μια μικρή γεύση από το τι σας περιμένει!

Διαβάστε επίσης:
Τι να διδάξετε στα αγόρια σας για να σας ευγνωμονούν στο μέλλον

Τέσσερις μεγάλες διαφορές ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια

Πώς είναι να μεγαλώνεις αγόρια; 18 φωτογραφίες με τις οποίες θα ταυτιστείτε (pics)

Σκέφτεστε να κάνετε τέταρτο παιδί; Δείτε πώς είναι η ζωή με 4 παιδιά στο σπίτι (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved