Απίστευτο: Γέννησε δύο μωρά την ίδια μέρα... αλλά δεν είναι δίδυμα

Η Τζούλιαν Γκρόβερνμπουρκ, προσπαθούσε επί τρία χρόνια να μείνει έγκυος χρησιμοποιώντας ακόμα και προϊόντα γονιμότητας που όμως δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

Απίστευτο: Γέννησε δύο μωρά την ίδια μέρα... αλλά δεν είναι δίδυμα

Έτσι αποφάσισαν με τον άντρα της πώς ίσως θα ήταν καλύτερα να υιοθετήσουν ένα παιδάκι και να δημιουργήσουν την οικογένεια που τόσο ονειρεύονται.

Πριν όμως ξεκινήσουν να υλοποιούν αυτή την σκέψη αποφάσισαν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια μήπως και καταφέρουν να κάνουν ένα δικό τους παιδί! Και τα αποτελέσματα αυτή την φορά ήταν θετικά!

Πηγαίνοντας στο γιατρό για τον πρώτο έλεγχο του εμβρύου ,διαπίστωσαν ότι δεν είχε ένα μωρό αλλά δύο. Δύο μωρά σε δύο διαφορετικούς σάκους και το ένα πιο μεγάλο από το άλλο. Στην αρχή οι μελλοντικοί γονείς αγχώθηκαν ότι ίσως κάτι συμβαίνει ,όμως με βάση το μέγεθος ο γιατρός της είπε πως αποκλείεται τα μωρά να είναι δίδυμα. Δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι γίνεται ούτε να το εξηγήσουν. Έτσι αποφάσισαν να ζητήσουν και δεύτερη γνώμη.Ο γιατρός λοιπόν που πήγαν τους είπε ότι δεν έχουν δίδυμα αλλά δύο παιδιά, ήταν μάλιστα πολύ ενθουσιασμένος, καθώς ένα τέτοιο γεγονός έχει καταγραφεί μόνο για 11 γυναίκες συνολικά,αλλά οι γονείς δεν είχαν ιδέα του τι σήμαινε αυτό.

Κανένας δεν τους έδωσε ακριβή εξήγηση για το τι συμβαίνει και τρομοκρατημένοι οι γονείς δεν ήξεραν τι να σκεφτούν.Μετά από έρευνα που έκαναν μόνοι τους στο ίντερνετ βρήκαν ότι αυτό που συμβαίνει στην εγκυμοσύνη της Τζούλιαν, είναι ότι έμεινε έγκυος και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ξανά έμεινε έγκυος. Έτσι είχε δύο έμβρυα, τα οποία δεν είναι δίδυμα αλλά θα γεννηθούν την ίδια μέρα.

Τελικά έπρεπε να πάει σε ένα νοσοκομείο το οποίο ειδικεύεται σε τέτοιου είδους εγκυμοσύνες. Τα μωρά κανονικά έπρεπε να γεννηθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες, κάτι όμως που ήταν αδύνατο, για αυτό και οι γιατροί προσπάθησαν να κρατήσουν τα μωρά μέσα στην μήτρα ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά προς την ημερομηνία τοκετού.

Τελικά τα μωρά γεννήθηκαν με καισαρική τομή καθώς το ένα, το πιο μικρό ηλικιακά ,δεν ήταν τόσο ανεπτυγμένο και δεν ήθελαν να ρισκάρουν σε φυσιολογικό τοκετό. Το πιο μικρό γεννήθηκε πρώτο αλλά αν και γεννήθηκαν μαζί δεν θεωρούνται ότι έχουν ίδια ηλικία καθώς και η ανάπτυξή τους γίνεται με διαφορετικό ρυθμό.

Η συμβουλή των ειδικών, είναι να συμπεριφέρονται στα μωρά, Τζίλιαν το μεγάλο και Χαντσον το μικρό, σαν να είναι αδέλφια και όχι σαν να είναι δίδυμα, γιατί δεν είναι. Έχουν διαφορετικό ρυθμό ανάπτυξης και ακόμα και τα γενέθλια καλύτερα είναι να τα γιορτάζουν διαφορετικές ημερομηνίες. Ξέρουν ότι οι φίλοι και συγγενείς σίγουρα θα αναφέρονται σε αυτά σαν δίδυμα αλλά οι γονείς από την μεριά τους θα πρέπει να προσπαθούν να κάνουν τα παιδιά να κατανοήσουν ότι δεν είναι δίδυμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved