Μπλε: Το χρώμα που έχει γίνει ανάρπαστο στη διακόσμηση του σπιτιού - Προτιμήστε το (pics)

Επιλέξτε για τη διακόσμηση του σπιτιού σας το χρώμα, που «φωνάζει»… Ελλάδα, ουρανό και θάλασσα!

Μπλε: Το χρώμα που έχει γίνει ανάρπαστο στη διακόσμηση του σπιτιού - Προτιμήστε το (pics)

Οι άνθρωποι που επιλέγουν το μπλε χρώμα, σημαίνει ότι είναι αληθινοί, τίμιοι και ειλικρινείς. Είναι το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας, αλλά κι ένα χρώμα με πολλές αποχρώσεις. Και η καθεμιά από αυτές, έχει και το δικό της συμβολισμό.

Τελευταία, το μπλε έχει μπει δυναμικά και στη διακόσμηση του σπιτιού και μάλιστα είναι από χρώματα, που έχουν γίνει ανάρπαστα. Είτε βαθύ μπλε, είτε γαλάζιο είτε οποιαδήποτε άλλη απόχρωση, παίρνει τη θέση του στη διακόσμηση. Πολλοί επιλέγουν να βάψουν τους τοίχους του σπιτιού και αν το σκέφτεστε κι εσείς, αλλά διστάζετε, τολμήστε το. Γιατί, αν σας προβληματίζει ότι μπορεί να το βαρεθείτε, όπως λένε οι ειδικοί, αυτό θα αργήσει να συμβεί. Άλλωστε, ως χρώμα δεν κουράζει το μάτι.

Αν, όμως, δεν θέλετε να βάψετε τους τοίχους, μπορείτε να το επιλέξετε ως επένδυση του καναπέ ή ως χρώμα στα ντουλάπια της κουζίνας. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια από χρώση του στα πλακάκια ή να βάψετε μπλε τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού. Ή μπορείτε να προσθέσετε μία μπλε πινελιά στη διακόσμηση, επιλέγοντας διακοσμητικά στο χρώμα αυτό ή σκεπάσματα ή ακόμη και κουρτίνες.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery, απίθανες ιδέες που ανακαλύψαμε στο Instagram κι επιλέξτε αυτή/ες που ταιριάζουν στο γούστο σας.

Διαβάστε επίσης

Βάλτε χρώμα στο σπίτι σας: Ιδέες για να βάψετε τα ξύλινα έπιπλα

Οι 12 αποχρώσεις του γκρι για να βάψετε τους τοίχους του σπιτιού σας (pics)

Διακοσμήστε το σπίτι σας σε μωβ αποχρώσεις, το χρώμα των βασιλιάδων (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved