Μαρία Μουρέι: Η μαμά και διάσημη φωτογράφος που απαθανατίζει τα μωρά σε ώρα... ύπνου! (Φωτογραφίες)

Όταν η Μαρία Μουρέι γέννησε το μωράκι της ζήτησε από έναν επαγγελματία φωτογράφο να τραβήξει μερικές επαγγελματικές φωτογραφίες το μωρό της, το αποτέλεσμα όμως δεν της άρεσε καθόλου κι έτσι αποφάσισε να το κάνει μόνη της, γεγονός που αργότερα την οδήγησε στο να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό!

Μαρία Μουρέι: Η μαμά και διάσημη φωτογράφος που απαθανατίζει τα μωρά σε ώρα... ύπνου! (Φωτογραφίες)


Η ευτυχισμένη μανούλα έχει την ιδιότητα να απαθανατίζει τα νεογέννητα την ώρα του ύπνου, αλλά σε στιγμές απόλυτης ευτυχίας για εκείνα. Ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφίες με την γέννηση της κόρης της και τελικά το ταλέντο της αναδείχτηκε και πλέον είναι πολύ γνωστή φωτογράφος πορτρέτων, σε όλη την Βρετανία, αφού φωτογραφίζει τα μωρά διάφορων διασήμων αλλά και της βασιλικής οικογένειας.
Η Μαρία μάλιστα κέρδισε και τον τίτλο «Φωτογράφος πορτρέτων του Ηνωμένου Βασιλείου της χρονιάς 2006»
Στην αρχή όπως λέει, ήταν αρκετά δύσκολο να τα καταφέρει να βρει την κατάλληλη στιγμή να φωτογραφίσει, ειδικά σε μωρά κάτω των 2 εβδομάδων. Με τον καιρό όμως και όσο περνούσε περισσότερο χρόνο με τα μωρά άρχισε να καταλαβαίνει πότε θα γελάσουν πότε θα κάνουν αυτό το διαφορετικό που θα απαθανατίσει με την φωτογραφική της μηχανή. Σημασία όπως λέει ,έχει να είναι οι γονείς ήρεμοι για να είναι και τα παιδιά ήρεμα. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ο τίτλος που της έχουν δώσει: ''Η γητευτής των μωρών'', καθώς πλέον μπορεί να τα ''διαβάσει'' και να ξέρει πότε θα χαμογελάσουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved