Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε το υπέροχο σπίτι της

Ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία με τα τρία παιδιά και το σύζυγό της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δείτε το υπέροχο σπίτι της

Πριν έναν μήνα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στον κόσμο το γιο της, που ήρθε και συμπλήρωσε το παζλ της ευτυχίας της. Αυτό το διάστημα, η παρουσιάστρια απέχει από την εκπομπή της, Happy day καθώς θέλει τις πρώτες ημέρες να τις περάσει δίπλα στο νεογέννητο γιο της.

Το πότε θα επιστρέψει, δεν το γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά φανταζόμαστε ότι θα γίνει το επόμενο διάστημα. Μέχρι να γίνει η τηλεοπτική της επιστροφή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει την παρέα των παιδιών της, ενώ όταν φεύγουν οι δύο μεγαλύτερες κόρες της, Νάγια και Μαίρη για τον παιδικό, καλημερίζει τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram, ανεβάζοντας τρυφερές φωτογραφίες με το γιο της, Ιωάννη.


https://www.instagram.com/p/Bi6w3gCDqTv/



Και μέσα από τις φωτογραφίες – το παραδεχόμαστε – έχουμε και μία ευκαιρία να δούμε σημεία από το σπίτι της. Και από όσα έχουμε δει, φαίνεται ότι είναι ένα ζεστό σπίτι με minimal διακόσμηση.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery φωτογραφίες της παρουσιάστριας από το λογαριασμό της στο Instagram, που έχουν τραβηχτεί στο εσωτερικό, αλλά κι εξωτερικό του σπιτιού της.

Διαβάστε επίσης

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτό το φρούτο άρχισαν να τρώνε φέτος οι κόρες της για πρώτη φορά (pic)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα & οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved