Kim Kardashian: Η σπάνια φωτογραφία των γονιών της, που συγκίνησε το διαδίκτυο

Τελικά, η Kim Kardashian έχει και στιγμές, που συγκινεί τα εκατομμύρια followers της.

Kim Kardashian: Η σπάνια φωτογραφία των γονιών της, που συγκίνησε το διαδίκτυο

Η αλήθεια είναι ότι η ριάλιτι σταρ, μας έχει συνηθίσει να ποστάρει στο Instagram προσωπικές της φωτογραφίες, που προκαλούν ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Ακόμη και όταν ανεβάζει φωτογραφίες με τα παιδιά της, δεν είναι λίγες οι φορές που με έναν μαγικό τρόπο, καταφέρνει να προκαλεί τις αντιδράσεις του κόσμου.

Έχει, όμως και τις καλές της στιγμές, το παραδεχόμαστε. Και είναι αυτές οι φορές, που πστάρει τρυφερές φωτογραφίες, που συγκινούν τους followers της, όπως έγινε με μία σπάνια φωτογραφία που ανέβασε των γονιών της, όταν ήταν παντρεμένοι. Η Kris Jenner και ο Robert Kardashian χώρισαν το 1991, έχοντας αποκτήσει 4 παιδιά.


https://www.instagram.com/p/BjK9n8bFY4M/



Ο πατέρας Kardashian μέχρι και τον θάνατό του, από καρκίνο του οισοφάγου, είχε άψογες σχέσεις με όλα του τα παιδιά, αλλά και με την πρώην σύζυγό τους. και μπορεί οι Kardashians να μπήκαν στην τηλεοπτική ζωή μας, πριν λίγα χρόνια, όμως, ο πατέρας τους ήταν πολλά πριν χρόνια πριν, διάσημος, αλλά με έναν αμφιλεγόμενο τρόπο. Κι αυτό, διότι υπήρξε στις αρχές της δεκαετίας του 90, ο δικηγόρος του O.J. Simpson, ο οποίος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της συζύγου του. Μία υπόθεση, που για πολλά χρόνια απασχόλησε την αμερικανική κοινή γνώμη, ενώ ο Robert Kardashian ήταν κι αυτός στο φως της δημοσιότητας.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery κι άλλες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Kim Kardashian με τον πατέρα της.

Διαβάστε επίσης

Kim Kardashian: Οι φωτογραφίες από το παρελθόν - Ήταν άλλος άνθρωπος

Αυτή είναι η επόμενη γενιά της οικογένειας Kardashian

Kim Kardashian: Ανέβασε στο Instagram την πιο τέλεια φωτό της νεογέννητης κόρης της (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved