Βάσω Λασκαράκη: Οι υπέροχες γωνιές του σπιτιού της

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media με χιλιάδες ακολούθους.

Βάσω Λασκαράκη: Οι υπέροχες γωνιές του σπιτιού της

Η Βάσω Λασκαράκη είναι από τις αγαπημένες και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς της, ενώ τηλεοπτικά «σκίζει» μέσα από την πολύ πετυχημένη σειρά, «Το Σόι σου». Και μπορεί το διαζύγιο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, όμως, το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις, έχοντας ως μοναδική τους προτεραιότητα την κόρη τους, Ευαγγελία.

vasolaskaraki



Και μπορεί τα δημοσιεύματα να θέλουν τον ηθοποιό να έχει προχωρήσει τη ζωή του με τη συνάδελφό του, Κατερίνα Γερονικολού, όμως, για τη Βάσω Λασκαράκη δεν έχουμε μάθει το παραμικρό για τη δική της προσωπική ζωή. Η ίδια, μετά το διαζύγιο της περνά χρόνο με τις φίλες της, ενώ μέσα από τα social media μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της τόσο με τις φίλες της, όσο και με την κόρη της, Εύα. Μάλιστα, συχνά ποστάρει στο Instagram τα κατορθώματα της κόρης της, με τελευταίο τις μαγειρικές της ικανότητες, αφού βοήθησε τη μαμά της στην κουζίνα, πλάθοντας γιουβαρλάκια.

Και μεταξύ μας, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και την υπέροχη κουζίνα του σπιτιού της. Άλλωστε, αρκετές φορές η ηθοποιός έχει ποστάρει φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, από κάποιες από τις αγαπημένες γωνίες της, όπως το μπαλκόνι.

Εμείς τις μαζέψαμε και σας τις παρουσιάζουμε στην παρακάτω photo gallery.

Διαβάστε επίσης

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε την κόρη της να ετοιμάζει τα πιο νόστιμα μηλοπιτάκια

Βάσω Λασκαράκη: Μαμά και κόρη παίζουν στο σπίτι & ρίχνουν το Instagram - Δείτε τα βίντεο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved