Παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τον Βασιλιά τον Λιονταριών (Lion King) (pics)

Και ποιος δεν έχει δει την ταινία με τον Σίμπα. Το γιο του Μουφάσα, του βασιλιά των λιονταριών και της βασίλισσας Σαράμπι.

Παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τον Βασιλιά τον Λιονταριών (Lion King) (pics)

Το μικρό λιονταράκι που χρεώνεται το θάνατο του πατέρα του για να ανέβει στην εξουσία ο πραγματικός «κακός» της ιστορίας, ο Σκαρ, ο αδελφός του Μουφάσα. Μια ταινία που πραγματικά ακόμη και σήμερα κάνει μικρούς και μεγάλους να δακρύσουν και που μαθαίνει στα παιδιά να είναι δυνατά ό,τι και αν συμβεί στη ζωή τους.

Αυτή η ιστορία είναι αρκετά αγαπητή σε πολλά παιδιά και δεν είναι λίγες οι φορές που ζητούν τον αγαπημένο τους ήρωα στην τούρτα των γενεθλίων τους, στη διακόσμηση ακόμη και στα δωράκια που θέλουν να κάνουν στους φίλους τους.

Αν λοιπόν και τα δικά σας παιδιά ζητούν τον Σίμπα για το πάρτι τους, δεν έχετε παρά να εκπληρώσετε την επιθυμία τους. Εμείς ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε πώς διακόσμησαν οι άλλες μαμάδες τα παιδικά πάρτι των παιδιών τους με θέμα τον Βασιλιά των Λιονταριών. Ο Τιμόν, ο Πούμπα, ο Σίμπα, ο Ζάζου, ο Ραφίκι, ο Μουφάσα ακόμη και ο Σκαρ, είναι λίγοι από τους ήρωες που έχουν την τιμητική τους σε ένα τέτοιο παιδικό πάρτι.

Πάρτε ιδέες ρίχνοντας μια ματιά στην παρακάτω gallery.

Δείτε επίσης:
Παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τα λουλούδια (pics)

Τριάντα πέντε ιδέες για ένα τέλειο παιδικό πάρτυ (pics)

Είναι τα πρώτα του γενέθλια; Ορίστε ιδέες για πάρτι με θέμα τα ζώα

Υπέροχο παιδικό πάρτι με θέμα τα Ninjago - Ιδέες για να το οργανώσετε (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved