Τριάντα πέντε ιδέες για ένα τέλειο παιδικό πάρτυ (pics)

Η στιγμή που πρέπει να οργανώνετε το πάρτυ γενεθλίων του παιδιού σας έφτασε.

Τριάντα πέντε ιδέες για ένα τέλειο παιδικό πάρτυ (pics)

Είτε αποφασίσετε να κάνετε το πάρτυ στο σπίτι είτε όχι, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου έτσι ώστε το παιδί σας να μείνει ικανοποιημένο.
Αυτό άλλωστε δεν είναι το ζητούμενο;

Αν το πάρτυ γίνει σε κάποιο παιδότοπο, τότε δεν έχετε πολλά να οργανώσετε. Η τούρτα και τα αναμνηστικά δωράκια είναι συνήθως τα πιο σημαντικά απ’ όλα όσα έχετε να κάνετε καθώς πολλοί χώροι που φιλοξενούν παιδικά πάρτυ, αναλαμβάνουν την διακόσμηση και το φαγητό.

Αντίθετα, το πάρτυ στο σπίτι απαιτεί περισσότερο τρέξιμο. Πρέπει να μεριμνήσετε για τον χώρο, για την απασχόληση των παιδιών, για το φαγητό τους, αλλά και για τους γονείς.

Εφόσον το πάρτυ γίνει σε κήπο ή σε πυλωτή, φροντίστε να στήσετε τον μπουφέ σε μια πλευρά που δεν θα παίζουν τα παιδιά. Ο στολισμός με μπαλόνια (πολύχρωμα και σε διάφορα σχέδια) αρέσει στα παιδιά, καθώς κατά ένα περίεργο τρόπο, τρελαίνονται για τα μπαλόνια όταν παρευρίσκονται σε πάρτι. Ποτηράκια με το όνομα των παιδιών ή ακόμα και στο πιρούνι εκτός του ότι είναι διασκεδαστικό για τα ίδια τα παιδιά είναι και πολύ πρακτικό.

Υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες για ένα παιδικό πάρτυ. Αυτή που θα επιλέξετε εξαρτάται από τον χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας για να το οργανώσετε αλλά και τα χρήματα που μπορείτε να ξοδέψετε.

Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί πώς μπορείτε να οργανώσετε το παιδικό πάρτυ του παιδιού σας.

Διαβάστε επίσης

Παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τα λουλούδια (pics)

Υπέροχο παιδικό πάρτι με θέμα τα Ninjago - Ιδέες για να το οργανώσετε (pics)

Jessica Simpson: Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι της κόρης της και πάρτε ιδέες (pics)

Transformers: Ιδέες για να διακοσμήσετε το πάρτι του παιδιού σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved