Είχαν επέτειο και της έκανε δώρο λουλούδια! Η διάσημη σταρ; Του κάνει δώρο ένα... μωρό (pic)

Λέει πως είναι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο και την πιστεύουμε!

Είχαν επέτειο και της έκανε δώρο λουλούδια! Η διάσημη σταρ; Του κάνει δώρο ένα... μωρό (pic)

Δύο χρόνια πέρασαν από τη μέρα που παντρεύτηκε τον σύζυγό της και πριν μερικές ώρες δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα σε ένα τεράστιο μπουκέτο τριαντάφυλλα.

Η γνωστή ηθοποιός που σε λίγες εβδομάδες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, δηλώνει η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο.

«Λοιπόν, τη Δευτέρα ήταν η επέτειός μας. Κλείνουμε δύο χρόνια παντρεμένη... Δεν το ξέχασα, απλά νύσταζα ώστε να δημοσιεύσω κάτι στο Instagram. Ο υπέροχος άνδρας μου, μου έστειλε αυτά τα υπέροχα λουλούδια και εγώ του δίνω ένα μωρό!!!! Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο που έχω έναν σύζυγό σαν τον Pepe και προσεύχομαι να έχουμε ακόμη 50 χρόνια ευλογίας, με πολλά γέλια και ατελείωτη αγάπη. Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου!»

Αυτό ήταν το σχόλιο που συνόδευσε η Eva Longoria τη φωτογραφία της. Η ευτυχία όπως μπορείτε να δείτε και εσείς είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Δύο χρόνια μετά το γάμο της θα γίνει μαμά.

Η μεξικανικής καταγωγής ηθοποιός πρόκειται να αποκτήσει αγοράκι, και είναι το πρώτο της παιδί με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Jose Baston. Η 42χρονη Eva παραδέχτηκε κι επισήμως ότι θα γίνει μανούλα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό είναι το ωραιότερο δώρο για εκείνη και για τον σύζυγό της. Συμφωνείτε; Δείτε τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Eva Longoria: Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το γιο της, έκανε με διαφορά το καλύτερο baby shower

Eva Longoria: Οι ωραιότερες εμφανίσεις της από τη μέρα που ανακοίνωσε ότι θα γίνει μαμά

Το παράπονο της Eva Longoria για την εγκυμοσύνη της: «Θεέ μου, όλα είναι τόσο δύσκολα»! (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved