Παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τα λουλούδια (pics)

Το μικρό σας λουλουδάκι έχει γενέθλια και εσείς θέλετε να το γιορτάσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα τα λουλούδια (pics)

Αν έχετε μπεμπούλα που γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια ή κλείνει τα δυο της έτη, ή αν πάλι έχετε μεγαλύτερα κορίτσια που απλά βαρέθηκαν τις πριγκίπισσες και τις ηρωίδες, δεν έχετε παρά να διοργανώσετε ένα υπέροχο, ρομαντικό και συνάμα κοριτσίστικο πάρτι με θέμα τα λουλούδια!

Τα λουλούδια είναι ένα υπέροχο και αν μας ρωτάτε «safe» θέμα σε ό,τι έχει να κάνει με τη διακόσμηση παιδικού πάρτι, την επιλογή τούρτας αλλά και των δώρων που ενδεχομένως να κάνετε στα παιδάκια που θα έρθουν.

Διακόσμηση παιδικού πάρτι με θέμα τα λουλούδια

Μπορείτε να αγοράσετε αληθινά λουλούδια για να διακοσμήσετε τα βάζα του σπιτιού σας, το μπουφέ, το τραπέζι που θα φάνε τα παιδιά ή να φτιάξετε χάρτινα από γκοφρέ χαρτί. Αν και υπάρχουν πολλά στο εμπόριο και στα μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών, αν πιάνουν τα χέρια σας, μπορείτε να τα φτιάξετε και μόνες.

Διακόσμηση τούρτας

Και εδώ οι επιλογές πολλές. Μπορείτε να τη φτιάξετε δυόροφη, τριώροφη ή να επιλέξετε την κλασσική και παραδοσιακή τετράγωνη ή στρογγυλή. Ροζ, πορτοκαλί, κίτρινα, γαλάζια, πράσινα λουλούδια μπορούν να διακοσμήσουν την τούρτα σας φτιαγμένα είτε από ζαχαρόπαστα είτε από σαντιγί!

Δωράκια για τα παιδιά

Μπορείτε να κάνετε δώρο στα παιδιά στεφανάκια για το κεφάλι (αν είναι κορίτσια) ή μολύβια για τα αγόρια.

Δείτε στην παρακάτω gallery υπέροχες ιδέες που βρήκαμε στο διαδίκτυο και εμπνευστείτε. Σίγουρα θα βρείτε πολλές ιδέες που μπορεί να εφαρμόσετε!

Δείτε επίσης:

Υπέροχο παιδικό πάρτι με θέμα τα Ninjago - Ιδέες για να το οργανώσετε (pics)

Transformers: Ιδέες για να διακοσμήσετε το πάρτι του παιδιού σας

«May the force be with you…»: Παιδικό πάρτι γενεθλίων με θέμα Star Wars

Γενέθλια για παιδιά προσχολικής ηλικίας: Απίθανες ιδέες με θέμα Paw Patrol

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved